VIRKER KOSTTILSKUDD FOR MINDRE RYNKER OG FÆRRE CELLULITTER?

31. mars 2019 | Beautytalk, Livsstil

reklame ism Oslo Skin Lab®

 

Det begynner etterhvert å bli ganske mange år siden jeg inngikk samarbeidet mitt med Oslo Skin Lab. Og ennå flere år siden jeg begynte å ta kollagen som kosttilskudd. Faktisk må jeg tilbake til de glade tyveårene  😉 For det er jo i slutten av tyveårene at kroppen slutter å produsere kollagen selv, og vi etterhvert opplever at huden mister sin ellastitet og vi får rynker.

Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen og det bygger opp vev som hud, ledd, bein og brusk. Faktisk består 30% av kroppen din av kollagen, og huden din består av ca. 70%. Men etterhvert som vi eldres reduseres kollagenet. Hvor mye og hvor fort avhenger av flere faktorer. Blant annet:

Gener

 Kosthold 

Sol eksponering 

Hvor lang tid tar det før man ser resultater av kosttilskuddet The Solution fra Oslo Skin Lab®?

Spørsmålet får jeg veldig ofte. Og jeg har nesten lyst til å henvise til kommentarfeltet mitt. For det er etterhvert mange av dere som har testet dette produktet, og her er det mange forskjellige svar ute og går. Nettopp fordi at det er flere faktorer som spiller inn.

Dette er jo et kosttilskudd, altså tilskudd til den maten du alt spiser. Om du har et kosthold som gir deg god tilførsel av kollagen fra før av vil det så klart ta kortere tid før du ser resultater av tilskuddet.

 

På samme måte som at en solskadet hud vil ha mindre kollagen i seg enn en som ikke har vært like utsatt for mye soling. Og dermed vil en som har vært flink til å beskytte huden sin se resultater raskere.

Jeg vil gjerne skyte inn her at kollagen tilskuddet fra Oslo Skin Lab® er kollagen hydrolysat (pulver med veldig små molekyler). Jeg får alltid spørsmål om andre tilskudd i pilleform vil ha samme effekt på huden. Enn så lenge så tyder forskning på at det er kollagen hydrolysat som har best effekt.

 

Hvor lang tid tar det før jeg så resultater?

Jeg merker stor forskjell på huden min om jeg går 2-3 uker uten å ta tilskudd av kollagen.

Da opplever jeg at huden min blir «slappere» og at jeg får flere linjer rundt øynene. Så jeg prøver å ikke glemme det 😉 men i hektiske perioder skjer det jo…

Så min strategi for å huske å ta det er å ha de små porsjonsposene i kjøkkenskapet – sammen med vannglassene. Da tar jeg bare en pose og rører ut i drikke, første gang jeg henter meg et glass i løpet av dagen.

Hva med effekten på cellulitter?

 

Cellulitter er noe de aller fleste kvinner får etter puberteten. Og det er en stor misoppfatning at cellulitter er noe man får fordi man er overvektig eller legger på seg.

Men hva kommer det av hvis ikke det er overflødig fett?

Underhuden er det største fettlageret i kroppen, og den består av bindevev og fettvev. Det er her cellulittene oppstår. Det skjer fordi noen av fettcellene, som holdes på plass av bindevevet, stikker ut og opp i lærhuden. Dette gir en ujevn overflate som vi kaller cellulitter eller appelsinhud.

 

Ved å ta tilskudd av kollagen, kontra og smøre det på isolerte plasser, blir ikke bare huden i ansiktet smidigere, men hele kroppen. Bindevevet ditt blir altså sterkere og holder fettlageret bedre på plass.

Teorien er god nok, men her har jeg ingen personlige erfaringer å komme med! Jo, jeg har nok cellulitter, men jeg pleier ikke å studere dem så nøye 😉

 

Har du lyst til å prøve kollagentilskuddet The Solution fra Oslo Skin Lab, så får alle mine følgere 65% rabatt på første levering, og deretter 30% på videre forsendelser. Du finner tilbudet HER

 

Stort Smil

Desiree

31. mars 2019 | Beautytalk, Livsstil

Kommentarer (7)

  1. Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen og The Solution inneholder ingen tilsetningsstoffer, kun rent kollagen. Det er derfor ingen risiko å bruke The Solution under graviditet eller amming. Er du allikevel i tvil eller usikker, anbefaler vi deg å rådføre med legen ved neste besøk.

 1. Hei,
  Jeg har brukt FoodsNOW Real Food Beef Gelatin Powder en god stund nå. Har du noen tanker om hva som skiller disse fra hverandre?

  Ellers vil jeg bare si tusen takk for en veldig fin blogg =)

 2. Hvis noen føler de ikke virker vil jeg dele min erfaring. Jeg forsturt foten min for to år siden. og noe i brusken ble ødelagt. ingen smertestillende hjalp og søvnlæse netter var mange av. jeg startet å ta kollagen for rynlefri hud og har ikke sett resuøtat, eller lett. tar det som en bonus. For kollagen leger brusk. og tar jeg ikke kollagen på noen dager føles d ut som foten er forstuet på ny, men tar jeg det merker foten min nedring på en dag og jeg erbsmertefri

 3. I følge Oslo Skinlab lages kollagenet av slaktavfall fra storfeproduksjon i EU. Ikke norsk kjøtt, ikke økologisk. Dyrevelferden er ikke på topp ute i Europa, det er derimot antibiotika- og medisinbruken. Skal dette virkelig få huden vår til å skinne? Nei takk! Finnes vel bedre alternativer. Hva med å kjøpe økologiske, norske bein og koke krafta vår sjøl? Spise mer innmat eller tilsette økogelatin fra helsekosten i tacokjøttdeigen, grøten el.

 4. Hei! Jeg synes du i hovedsak har informative innlegg på bloggen med fornuftig vinkling og faglig godt innhold når det gjelder kosthold, ernæring og helse. Men når overskriften i dette innlegget er «virker kosttilskudd?», hadde det vært interessant om du faktisk tok for deg om dette virker, fremfor å bruke overskriften som clickbate for et produkt/virksomhet du reklamerer for…
  Legger ved en artikkel fra Norsk Tidsskrift for Ernæring om temaet:
  http://www.ntfe.no/i/2018/2/tfe-2018-02b-1523

Comments are closed.