Vinn en plass på vår treningshelg!

25. desember 2016 | Uncategorized

I mai arrangerer jeg og Camilla en treningshelg på Vestlia resort. Da påmeldingen ble lagt ut sist søndag ble alle plassene revet vekk! Jeg tror hverken jeg eller Camilla visste helt hvordan vi skulle reagere på det? Det gikk i alle fall over all forventning og vi er så glade for at så mange vil være med oss på en slik helg. Safe to say – det kommer flere sjanser for å bli med på en slik helg!

Før påmeldingen ble åpnet hadde jeg reservert en plass som jeg har lyst til å dele med en av dere som leser bloggen min. Kall det gjerne en liten julegave. Jeg trekker ut vinneren andre juledag kl.20:00, og alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under denne posten på Facebooksiden min.

 

Har du lyst til å stemme meg frem som årets trenings/helseblogg kan du gjøre det HER

25. desember 2016 | Uncategorized

Kommentarer (27)

  1. Jeg vil veldig gjerne bli med! Hadde vært utrolig deilig å fått hjelp til å komme i gang med skikkelig trening Også hadde jeg trengt en helg for meg selv, har fire små barn

  2. Hadde vært gøy å være med dere inspirerende damer på treningshelg. Du har vært min inspirasjonskilde til å endre livsstil i 2016. Digger deg

  3. Jeg har fulgt bloggen din lenge og er så takknemlig for at du gjør det å leve sundt ikke så veldig innviklet uten masse spesialprodukter ❤for meg er det ingen tvil om hvem jeg skal stemme på til viten, det fortjener du! Fra nyttår har jeg tatt ett valg, jeg skal ned 35 kg og det å vinne en helg med deg og Camilla hadde vært inspirerende til å finne igjen treningsgleden jeg dessverre mistet etter løpeforbud jeg fikk av personlig treneren min bare få dager før jeg skulle gjennomføre maratonetappe.

  4. Dette hadde vært gøy å være med på, følger dere begge 2, flinke, flotte og inspirerende treningsfolk, så nå krysser jeg fingrerene og håper det blir meg

  5. Åh! Det hadde vært så utrolig fint å få være sammen med en gjeng treninhsglade jenter en hel helg! Fått ny inspirasjon og møtt noen som deler den samme interesse som meg selv. *Krysser fingrene*

  6. Der hadde vært et stort ønske å få trent med deg. Har fulgt med deg i flere år. Synes du har en god holdning vedr matinntak, trening, hverdagsmat, mat som kan spises av hele familien. Osv☺ Du er fantastisk. Lykke til med ny blogg. Krysser fingrene for at jeg kan få en treningshelg sammen med deg.

  7. Ååå ønsker å vinne dette. En skikkelig motivasjonsfaktor for treningen fremover. Virkelig noe stort å se frem til

Comments are closed.