Mageøvelse

Vinn en plass på trenings weekend!

19. februar 2017 | Uncategorized

I mai arrangerer jeg og Camilla en treningshelg på Vestlia resort. Da påmeldingen ble lagt ut ble alle plassene revet vekk! Jeg tror hverken jeg eller Camilla visste helt hvordan vi skulle reagere på det? Det gikk i alle fall over all forventning og vi er så glade for at så mange vil være med oss på en slik helg. Safe to say – det kommer flere sjanser for å bli med på en slik helg!

På selveste julaften ga jeg ut en plass på Facebooksiden min, men på fredag fikk jeg beskjed om at hun ikke kunne 19 til 21. mai. Ikke hadde hun noen venninner som kunne overta plassen heller.

Så da lodder jeg den ut på nytt! Du kan lese om helgen HER

Jeg trekker ut vinneren i dag kl.21, og alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under denne posten på Facebooksiden min.

 

Skrå planke

19. februar 2017 | Uncategorized