VINN MIN MATKASSE | et samarbeid med Adams Matkasse

11. september 2018 | Ernæring, Livsstil, Middags tilbehør

reklame: egen matkasse

Det er straks et halvt år siden FITFOCUSE – Matkasse ble lansert. I utgangspunktet var den tenkt som et tilbud for de som deltar på mine onlineprogrammer, men kassen ble raskt en favoritt blant flere.

Akkurat som bloggen er matkassen min fylt med smakfull mat, som gir deg god energi og krever liten tid i en hektisk hverdag. Det er fokus på råvarer av god kvalitet, masse grønnsaker og gode proteinkilder. Mat som gjør kroppen glad!

I tillegg til dette har jeg hatt et stort fokus på å utvikle oppskrifter som ikke bare tar liten tid å lage, men som også er familievennlig og egner seg som lunsj dagen etter. Alt sammen for at du skal kunne ha mest mulig glede av kassen i din hverdag.

Her skal du finne inspirasjon til nye retter og sunne varianter av familiens favoritter!

KOMMER I FITFOCUSE MATKASSE I UKE 40.

I dag gir jeg bort en matkasse med fire middager til fire personer. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på Facebook siden min HER og kommentere hvilken rett fra neste ukes matkasse du liker best, under denne posten.  Du finner rettene HER 

 

Vinner: annonseres her i morgen og kontaktes på Facebook

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

11. september 2018 | Ernæring, Livsstil, Middags tilbehør