Vinn alt du trenger alt du trenger i en sunn kjøkkenskuff! Verdi 3000 kroner

13. april 2017 | Motivasjon

Jeg er jo veldig opptatt av at man skal kunne lage sunne saker uten at man nødvendigvis trenger å gå til innkjøp av masse spesialprodukter. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at det gjør det lettere når man kan bruke spesialprodukter, også er det jo utrolig mange spennende og bra produkter på markede!

Ja, jeg vet at noen av dem kan være litt dyre, men de aller aller fleste er også utrolig drøye i bruk! Skal du bake en kake bruker man jo ofte 100-200 gram sukker. Til sammenligning bruker du bare 4-5 ss sukrin! Så en pose sukrin holder mye lengre enn en pose sukker.

Uansett så har jeg i dag en helt super konkurranse til dere. Jeg deler nemlig ut denne gigantiske gave eksen, til en verdi av 3000 kroner til en person.

Jeg kan ikke ramse opp alt du finner i denne boksen, for her finner du ALT! Men for å nevne noe:

Sukkerfritt godis, barer, cocosolje, superfoods, sunne bakemikser, forskjellige typer mel, søtnining, lakrispulver, kakaomasse, kokosflak, bønnemikser, små snacks poser, osv, osv.

Vinner trekkes på lørdag. Og dette er det du må gjøre for å vinne:

Følg @desireeandersen på Instagram

Legg igjen en kommentar under konkurranse bilde på Instagram

Vinner blir annonsert under konkurransebilde på søndag.

 

Stort Smil

Desiree

13. april 2017 | Motivasjon

Kommentarer (15)

 1. Så utrolig synd når jeg ikke har Instagram og defor ikke kan være med i denne fantastiske konkurransen. Jeg følger deg på Facebook bare.

  Veldig synd-flott premie.

 2. Vil veldig gjerne være med i trekningen av denne pakken – men jeg har ikke Instagram! Hva gjør jeg? 🙁

 3. Hadde seriøst blitt så sykt overlykkelig over den boksen med så mye digg
  Ønsker deg en super påske, søta

 4. Åj for en KJEMPE fin gevinst.
  Men andre konkurranser æ har vært med på. Var det venner å kjente som ble trekt ut. Vet ikke om det er slil hos deg. Eller æ som du ikke kjenner personlig å blir med. Vet ikke hvordan trenking skjer. Men har blitt kjempe glad om æ vant denne. Følger deg på ca. Alle sosiale medier.. liker VELDIG godt å følge deg. Du har så mye bra.. å digger video så æ slipper leser. Har lese SKRIVE vansker.

  God påske… var på instagram å ble henvist til dette innlegget ditt.. så æ må vel TILBAKE til instagram igjen. Må bare prøve vinner lykken æ mistet for over 20 år siden.

  God påske SØTE hyggelige blide du. Digger følge deg.

Comments are closed.