Vil du være min testperson?

30. juni 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Jeg får jo støtt og stadig mine rare innfall som
PROSJEKT MAGE

og
POPUPBOOTCAMPS

.

Nå har jeg fått en ny en. Haha

Jeg får stadig spørsmål om hvordan det fungerer å ha veiledning over nett og effekten av det. Tidligere har jeg jo fått lov til å dra frem
DENNE

damen som gikk ned 12 kilo av å følge FIT på 30 dager konspetet.

Men det jeg personlig er mest stolt av når det kommer til følgerene mines resultater er ikke nødvendigvis kiloene. Det er at de alle sammen drar frem et nytt syn på sunn mat og trening. Og det er jo min store misjon!


Det skal være lett å leve sunt!

 

Testperson er egentlig litt feil.

Jeg leter etter deg som har lyst til å følge en kostplan og treningsplan laget av meg, til deg, og som ikke er redd for å dele erfaringene sine underveis.

Tenker du at dette er deg?

 

Send meg mail til
ptdesireeandersen@gmail.com

Mail må inneholde

Alder

Vekt

Mål av hofte, midje og lår

Evt sykdommer og skader

Litt om deg og ditt liv

Før bilder forfra, bakfra, profil NB: Disse vil ikke bli brukt på bloggen, og du trenger ikke ha med ansikt.

Jeg velger ut en person til søndagen.

 

 

Noe du lurer på så spørr i kommentarfetet.

 

Stort Smil

Desiree


30. juni 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (28)

 1. A: jeg sender Mail til testpersonen neste mandag, så tar der noen dager å lage opplegget 🙂 jeg tenker tre uker for at man skal se effekten av det 🙂

 2. Ja, jeg vil!! Hjem og måle og ta bilder i kveld! Mail kommer!Bilder i undertøy, treningstøy, annet, hva vil du helst ha?

 3. Hurra, så gøy.Jeg sender en mail, og krysser fingrene.Må bare få tatt litt bilder først ;-D Ser det er en som har lust på hvor «lettkledd» bildene skal være, det lurer jeg også på 🙂 Klemmer fra Ida

 4. Ida: for deres egen del (motivasjon / før etter bilder) ville jeg tatt i undet@y. Evt hotpants og singlet.Det postes som sagt ikke på bloggen 🙂

 5. trude: hei 🙂 det har jeg ikke tatt stilling til ennå. Dette blir jo skreddersydd for testpersonen 🙂 og nå er det jo ikke mange ukene igjen før ny runde med FIT på 30 dager 🙂

 6. Hei!Jeg lurer på når prosjektet starter. Det er straks ferie, og et slikt opplegg lar seg lettest gjennomføre i kjente omgivelser (hjemme hos meg selv) og ikke på diverse hytter/i syden osv…Før jeg søker er det greit å vite om jeg har mulighet i denne perioden. 🙂 Det høres for øvrig veldig motiverende ut!

 7. Hei(: Jeg ville gjerne ha prøvd å vært med, men er 14 år for ungt? Stor fan av bloggen! 🙂 )

 8. Lise: det er noen andre som har spurt om dette i kommentarfeltet 🙂 ta en titt 🙂

 9. håper det blir meg da jeg har sliti med over vekt for lenge men hvet ikke hvordan jeg tar mål . men bilder sendes

 10. Hei igjen, har lest over, men for sto ikke helt svaret:»A: jeg sender Mail til testpersonen neste mandag, så tar der noen dager å lage opplegget 🙂 jeg tenker tre uker for at man skal se effekten av det 🙂 «Betyr det at opplegget starter om ca en ukes tid og holder på i tre uke?

 11. Jeg har målt, veid og sendt mail….krysser fingre for at det er jeg som er den heldige 😉 Ha en finfin dag 🙂

 12. kan passe veldig bra med tanke på mine planer for høsten/vinteren/våren … kanskje vi skal ta en prat om det?

 13. ååå, dette hadde vært en god start på en bedre livsstil og nye treningsvaner. Hvor mange timer/dager skal settes av til trening?

 14. Hei! :-)Dette er et opplegg over 3 uker? Hvor stor effekt forventer du å få på den tiden? Det ser ut som du fokuserer på både vekt og cm, det er bra. :-)Hvor stor overvekt har du sett for deg at testpersonen skal ha, og hva er «ideell» alder?

 15. Ragnhild: hei 🙂 jeg har alle typer kunder, ikke bare de som vil ned i vekt.

Comments are closed.