Vil du være min prøvekanin?

22. april 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Det er nå 3 år siden jeg startet med mine online programmer. Og det som en gang startet som kostplaner i word med klipp og lim inn bilder har etterhvert utviklet seg til E-bøker, oppskriftshefter, online registrering av trening og treningsvideoer.

Men verden går fremover, og for et års tid siden fikk jeg en litt crazy ide. En sånn ide som du bare vet du må gjennomføre, men som er så crazy at du ikke helt vet hvor du skal begynne, du bare skjønner at dette blir mye jobb!

Og det er det jeg har gjort. Når du ikke ser meg på snap, når jeg ikke blogger 2-4 innlegg om dagen og følger opp onlinekundene mine og dere ser meg farte rundt i mystiske møter 😉 Jeg har jobba mye, og det er fremdeles mye igjen. Men nå tørr jeg faktisk å si at det nærmer seg.

FIT online BOOTCAMP skal få ny plattform!

Jeg vil holde lanseringsdatoen litt inntil brystet ennå. Jeg har jobbet lenge nok med sosiale medier og tekniske duppeditter til at jeg vet at det er noen skjær i sjøen ennå. Men før sommerferien er den på plass!

Men nå trenger jeg din hjelp! Jeg trenger et lite knippe testpersoner som har lyst til å være med, teste og utforme de siste detaljer.

Hva får du?

Jeg kan ikke gå ut med så mye info offentlig. Men du får:

Teste min nye SUMMERFIT online BOOTCAMP

Fri tilgang til den nye plattformen og alle funksjoner under testperioden

Alle testpersoner får så klart det endelige produktet

Under testperioden får du kostplan, treningsplan og oppfølgning

Hvordan blir du testperson?

Bare skriv JA under dette innlegget på FB siden min HER. Alle som blir trukket ut får PM.

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

22. april 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (39)

 1. Ja. Jeg vil gjerne være testperson hos deg. Jeg skal ned 10 kilo, så dette kan være noe for meg.

 2. Ja takk
  Hvis du vil ha en testpersonene over dørstokkmila så er det kanskje nå jeg få motivasjon til endringer.

 3. JA! Jeg vil være prøvekanin!
  Barn nr.2 har akkurat runda 9 måneder og jeg er KLAR, men trenger noe futt for å komme skikkelig i gang med hverdagsmatplanlegging og trening igjen!

 4. Hei!
  Jeg er veldig interessert i å være prøvekanin for deg! Fulgt deg lenge, så jeg tror det kunne vært veldig morro

 5. Hei . Så fint og inspirerende. Etter lang tid uten trening pga. Sykdom , som jeg jobber meg ut fra nå . Ville det vært supert og få hjelp på vei til en sterk, sunn og glad kropp igjen 🙂

Comments are closed.