Viktigere enn du tror!

9. august 2016 | Kropp


/annonse/

 

Som personlig trener er jobben min å hjelpe folk frem til den fysiske formen de ønsker, men det er så mye mer enn det. For mange betyr veien til en bedre helse også veien til en ny måte å leve på, en ny måte å tenke på, en ny måte å være på. Alt dette var jeg klar over da jeg for elve år siden tok fatt på jobben som PT. Jeg visste at jobben involverte å gi råd og veiledning utover repetisjoner, antall kilometer på mølla og måltider i døgnet. 

En ting jeg faktisk bruker mye tid på er å hjelpe folk finne ordentlig treningstøy. For treningstøy er viktig! En ting er at vi kvinner føler oss mer vel når vi trives i det vi har på oss, men riktig treningstøy er også viktig for treningsmotivasjon og treningseffekt.

Hvem liker å trene i tøy som ikke passer, puster dårlig eller ikke gir riktig støtte? Det gjør i alle fall ikke jeg, og jeg vet at flertallet er enig med meg.

 

Noe av det jeg bruker mest tid til å hjelpe kvinner med er å finne riktig sports – bh. Sånn umiddelbart tenker du at dette er et problem for de brystfagre, men det er flere grunner til at man ikke kan velge en stadar sports bh fra en hvilken som helst klesbutikk. Den vanligste årsaken er så klart at de ikke gir nok støtte til deg med litt større bryster. Men de fleste modellene skal også dras over hode noe som er både vanskelig og små vondt for mange.

I disse dager lanserer Triumph en helt ny kolleksjon. Traction by Triumph. Kolleksjonen inneholder en rekke sports bher og flere andre plagg, nettopp for deg som er opptatt av god støtte og funksjonalitet i treningstøyet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Alle modellene er enkle å få av og på. Noen har hemper bak, mens andre har hempe og glidlås forran. Stroppene kan enkelt justeres mens du har bhen på, og du kan selv velge om stroppene skal krysses eller være rette. Som alle andre produkter fra Triumph gir de ekstremt god støtte og det er enkelt å finne riktig passform til deg og dine former.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Serien inneholder også et utvalg tights og trenings shortser. Er du på utkikk etter treningstøy som holde «ting på plass» er disse virkelig verdt å ta en titt på! Bare et lite tips 😉 Har du lyst på 100 kroner i rabatt ved kjøp av en sports BH fra Triaction serien har jeg en en rabatt kupong til deg


HER.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Stort Smil

Desiree


9. august 2016 | Kropp

Kommentarer (3)

  1. Hei.Hvilken type aktivitetsmåler bruker du og kan du anbefale den? Tenker å kjøpe meg det, men det er så utrolig mange å velge mellom.

  2. Solveig Jenssen: Om du trener ikke vil jeg anbefale polar M300. Trener du inne og ute ville jeg gått for polar A400 🙂 Er de neste jeg har prøvd. Er sikkert mye annet bra også 🙂

Comments are closed.