Videoblogg; Sjokoladekrem – kalorifattig og fri for sukker og laktose

25. januar 2017 | Godis og kaker

Da jeg bestemte meg for at jeg ville lage mer video var jeg godt klar over at læringskurven kom til å bli bratt! Men at jeg skulle bruke to timer på å lage en film på 4 minutter hadde jeg faktisk ikke trodd!

Men det er moro da, og jeg gleder meg virkelig til å bli bedre på dette! Oppskriften er etter deres ønske. En deilig sjokoladekrem som kan spises akkurat som den er, eller med friske bær til! Og som jeg sier på videoen – her kan du spise hele bollen selv med den beste samvittighet!

Du trenger

Ingredienser

  • 3 eggehviter
  • 2 ts bake kakao
  • 2 ts sukrin eller 1 ss honning

Hvis du har lyst til å se flere slike videoer fra meg så blir jeg super glad om du vil gå inn på min Youtube kanal og trykke abonner eller subscribe! Det koster ingenting, du får kun en hyggelig mail hver gang jeg poster noe på youtube. Planen er å kunne gjøre dette en gang i uka!

Desiree sin youtubekanal

 

25. januar 2017 | Godis og kaker