Video; Jeg lager frokost, lunsj og mellommåltider for 5 dager #2

9. mars 2017 | Ukesmenyer

På tide med en ny Foodprepp video. Som vanlig frokost, lunsj og mellom måltider for fem dager, laget på under 30 minutter og til en billig penge. Oppskrifter og det jeg handlet inn ligger under videoen.

Flere har spurt om ikke jeg kan samle alle videoene mine på ett sted! Men det er de! Alle sammen ligger på Youtube kanalen min. Som du kan abonnere gratis på HER.

Frokostkake

/I filmen bruker jeg en liten ildfast form – ikke en brød form, og steker kaken på 200 grader i 25 minutter/

Mine beste smoothie oppskrifter

Fat omelett til fem dager

Ingredienser

 • 1 pose frosne grønnsaker
 • 1 boks skinke
 • 10 egg
 • Ønsket krydder

Fremgangsmåte

 1. Visp egge og krydder
 2. Fordel grønnsaker og skinke i en stor ildfast form
 3. Hell eggemassen over
 4. Stek i ovnen på 200 grader i 20 minutter.

Steketiden kan variere avhengig av hvor stor form du bruker

Dette handlet jeg inn for totalt 280 kroner:

18 egg

2 pakker frosne skogsbær

1 pose frosne grønnsaker

1 stor pose frisk spinat

6 bananer

2 avokado

1 boks små tomater

2 gule løk

1 boks skinke

1 pose kokosmasse

1 pose mandler

1 pakke gresskarfrø

 

 

9. mars 2017 | Ukesmenyer

Kommentarer (7)

 1. Hei
  Hav kan man ersatte mandler med i frokostkaken din når man er allergisk for alt av nøtter?

 2. Heisann!
  Lurte bare på noe ang denne foodprep filmen. Etter frokost kaken og omeletten er ferdig skal de så oppbevares i kjøleskap? Og tildekkes? Og smoothiene, skal det kun blandes med et egg og ingen annen væske? Og skal de oppbevares i fryseren? Og er det meningen man skal ha med tilbehør til frokost kaken og omeletten? Og hvilken youghurt anbefaler du som tilbehør? Beklager alle spørsmålene! Eller må jeg si jeg er en kjempe fan av ditt arbeid, fortsett med det du gjør

  1. Lurte bare på noe ang denne foodprep filmen. Etter frokost kaken og omeletten er ferdig skal de så oppbevares i kjøleskap?
   Ja 🙂 I bokser er fint 🙂
   Og smoothiene, skal det kun blandes med et egg og ingen annen væske? Og skal de oppbevares i fryseren? Posene oppbevares i fryseren så blander jeg dem med egg og sukkerfri saft – sier dette i vidoen 🙂
   Og er det meningen man skal ha med tilbehør til frokost kaken og omeletten? Sier i videoen at de kan brukes som mellommåltid eller som tilbehør til kaka 🙂 Og hvilken youghurt anbefaler du som tilbehør? En du liker 😉

 3. super flott video 🙂
  men holder virkelig en omelett seg i kjøleskapet i 5 dager?

 4. Hei! Kjempe side du har
  Jeg har noen spørsmål ang videoen! Jeg personlig er veldig lite erfaren på kjøkkenet, så jeg hadde satt pris på om du sa hvor i ovnen maten skulle og hvilket program det ska stå på! Jeg driver å prøver nå, men det blir bare bløtt inni! Men ble bedre når det stod lengre i ovnen! Og med saft i smoothien, men du da blandet eller sirupen? Og hva mener du med litt? En dasj eller noen dl? Takk for alt!

 5. Hei igjen!
  Fant ut det meste av spørsmålene jeg hadde i posten ovenfor! Det endte meget godt og jeg har kost meg masse med maten! Kommer du til lage flere videoer av frokost og lunch? Håper det!

Comments are closed.