VIDEO | core + movement

7. mai 2019 | Trening, Video

De siste par ukene har jeg jobbet på spreng med flere nye prosjekter i samarbeid med Sunkost. Vi er på oppløpssiden, og jeg gleder meg utrolig mye til å dele masse spennende innhold med dere i ukene som kommer!

Det er jo bare noe særlig ved denne tiden på året som gir en litt ekstra energi og motivasjon til å gjøre gode valg for seg selv, og det må vi bare benytte oss av!

Inne på fitfocus.no har det denne uken blitt publisert flere nye treningsfilmer, og i skrivende stund oppdateres siden med nye oppskrifter for neste ukes FIT PÅ 30 MINUTTER. Grov frokostkake, søtpotet lasagne, sellerirotsuppe med kylling og masse, MASSE mer!

Men litt skal så klart dryppe på bloggen også, og jeg tenkte jeg skulle starte med denne økten her. For den er så deilig!

Jeg har valgt å kalle den MOVEMENT + CORE, fordi hovedfokuset er kjernemuskulaturen i mage og rygg. Samtidig har jeg lagt inn noen strekk øvelser som åpner opp i hofte og bryst – noe som er svært viktig for deg som sitter mye i hverdagen.

Som sagt er hovedfokuset core og bevegelighet, men her får du egentlig en deilig økt for hele kroppen. Økten er kort og egner seg på dager hvor du ikke får trent eller etter en frisk gåtur!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

7. mai 2019 | Trening, Video