VIDEO | 30 minutter CARDIO & ABS på stuegulvet

24. oktober 2019 | Trening, Video

Egen reklame for www.fitfocus.no

 

Vi nærmer oss november med store skritt, og ny måned betyr også nye kurs inne på fitfocus.no. 5kg ned på 4 uker blir liggendes på siden helt frem til desember, samtidig så starter BOOST LØPEGLEDEN opp mandag 28. oktober – og går over 8 uker.

Men fra 1. november starter 30/30 challenge opp. Dette har jeg egentlig arrangert på forskjellige måter i flere år, men i år har jeg lagd en hel måned med korte, intensive økter til deg – med video til alle dagene!

Øktene er altså 10-15 minutter lange, med forskjellig fokus hver dag, og har man lyst på lengre økter kan man kombinere dem!

Under her har jeg satt sammen to av øktene jeg har filmet – slik at 2 x 15 minutter har blitt til en 30 minutters økt med høy puls og svinene magemuskler!

 

Målet med challengen er egentlig bare å gjøre noe aktivt, morsomt og inspirerende på vei i en tid av året hvor mange sliter med treningsmotivasjonen!

Man må ikke følge mine filmer for å delta, og en aktiv dag på jobben eller en gåtur i frisk luft kan så klart også registreres.

 

Her ser du hvordan skjemaet vil se ut.

Underveis kan du vinne spennende premier fra boostbox.no. Hvis ikke du har hørt om BoostBox før er det bare å ta en titt her! Kunne det vært en mer spennende premie liksom?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

24. oktober 2019 | Trening, Video

Kommentarer (1)

Comments are closed.