VI ÅPNER DØRENE IGJEN!

Reklame 1. april 2020 |

reklame for egen nettsiden

 

 

I januar begynte arbeidet med å lage en helt ny www.fitfocus.no

Medlemssiden min som leverer kostplaner, handlelister, treningsprogram, treningsfilmer, kurs og challenges til sine medlemmer – hver eneste uke.

Bakgrunnshistorien for dette er at firmaet som lagde de tekniske løsningene for denne siden gikk konkurs, startet opp et nytt firma og nå selger kopier av mitt konsept til andre. 

Min løsning på problemet? Jo, det er å lage en ennå bedre siden, som lanseres i mai/juni!

Derfor lukket vi for nye medlemmer på fitfocus.no i januar. Jeg ønsket ikke å ha fokus på å markedsføre siden mens vi lager den nye. Jeg ville heller ha tid til å pleie de medlemmene jeg har, og produsere bra treningsprogram og oppskrifter til dem!

Så kom covid-19 til Norge….

De siste ukene har det kokt over i innboksen min av folk som ønsker å bli medlem på www.fitfocus.no. Og i dag bestemte vi oss for å åpne dørene igjen! Personlig vil jeg aller helst vente til den nye siden er lansert, men samtidig er jeg utrolig glad over å kunne bidra!

 

Akkurat nå er det naturlig nok fokus på HJEMME og UTE trening på www.fitfocus.no 

Og du kan laste ned en gratis ukeplan fra meg HER med flere økter du kan teste. Og en kostplan med handleliste HER.

Som jeg skriver i velkomstmailen til alle som melder seg inn:

Hvis du er på utkikk etter et program som krever trening hver dag, strenge kostplaner, ja mat, nei mat, kaloritelling, sukkerstopp og fult fokus fra deg, ja da vil jeg anbefale deg å gå til ADMINISTRER KONTO og avslutte medlemskapet ditt under subscriptions.

Hvis du derimot vil lære å finne de enkle, kjappe løsningene som fungerer for deg. Oppleve at sunn mat både kan være smakfullt, enkelt og familievennlig. At smart og effektiv trening kan gi fantastiske resultater både på innsiden og utsiden!
Ja, da er jeg veldig sikker på at siden min inneholder de verktøyene du trenger. Men det er opp til deg å bruke dem.

Har du lyst til å bli med mine 5000 medlemmer denne våren? Bygge overskudd, ha fokus på noe som gir deg positiv energi, mestring og overskudd?

Ja, da kan du melde deg inn HER

Det koster 99kr per mnd – ingen binding. 

Lurer du på noe så send gjerne en mail direkte til meg på desiree@fitfocus.no

 

Reklame 1. april 2020 |