egen reklame for www.fitfocus.no
Ok, vi har alle sammen den ene tingen vi ikke kan feire jul uten! For meg er det havreflarn! Kanskje den enkleste av alle småkakene som hører julen til, men fytti katta så godt det er!
Og siden det er favoritten min så finner du så klart denne oppskriften på bloggen fra før av – helt lik. Det er jo ikke nødvendig å forandre på noe som allerede funker 100%
Det som derimot ikke lengre funket var bildene 😉 De er jo noen år gamle. Så i år syntes jeg av favoritten min fortjente en liten oppdatering med nye bilder.
Hvis du vil se de gamle så finner du dem HER
Nye bilder, men oppskriften er den samme. Jeg vil absolutt anbefale deg å doble den når du først er i gang!
Ingredienser
- 4 dl glutenfrie havregryn
- 1,5 dl sukrin sirup gold
- 50 gram smeltet smør
Fremgangsmåte
- Bland sammen alle ingrediensene
- Legg røra i små topper på et steke brett. Ca 1 ss per topp
- Stekes på 220 grader, over og undervarme i 10 minutter
- Om ikke de flyter helt utover kan du ta dem ut etter 5-6 minutter og dra dem litt utover.
- De blir helt stive når de er avkjølt
Jeg har ellers fått mange spørsmål i det siste om ikke jeg er litt lei julen snart 😉 Kan jeg godt forstå! Jeg har jo lagd julehefte for Sunkost, oppskrifter til bloggen, SØTT & SUNT juleverksted på www.fitfocus.no, julekalender og nå holder jeg på med årets siste julehefte for medlemmene mine!
Men svaret er nei. Jeg koser meg så vanvittig mye med det hele!
I dag holder jeg på å lage freshe juledrinker (uten alkohol) som ikke bare smaker godt, men gjør godt. Disse skal også inn i julehefte i løpet av Desember!
Hei Desiree@! Tusen takk for mange gode juleoppspskrifter, ser frem til flere også Tror du det går greit å erstatte sukrin sirup gold med litt vanlig sirup og sukrin gold? God jul til deg og dine!
Klem fra Johanna