Den enkleste julekaken av dem alle må være havreflarn! De er faktisk så enkle at de kan kastes sammen mellom frokost, matpakkesmøring og dusj på morraen 😉 Det var i allefall det jeg måtte gjøre i dag for å få kabalen til å gå opp!
Ekstra lukseriøse blir de så klart om du dypper dem i sjokolade, men jeg synes de smaker best akkurat som de er!
Til ca. 20 stykker trenger du:
4 dl glutenfrie havregryn
1,5 dl fiber sirup gold
50 gram smeltet smør
Slik gjør du?
- Bland sammen alle ingrediensene
- Legg røra i små topper på et steke brett. Ca 1 ss per topp
- Stekes på 220 grader, over og undervarme, i 10 minutter
- Om ikke de flyter helt utover kan du ta dem ut etter 5-6 minutter og dra dem litt utover.
- De blir helt stive når de er avkjøt
Enklere blir det bare ikke.
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.