O dag setter jeg og H snuten mot Oslo IGJEN. Men forhåpentligvis betyr det at jeg snart kan få dele grunnen til at denne bloggen ikke har blitt oppdatert to og tre ganger daglig i sommer og høst. Som om en liten baby ikke er grunn nok 😉
Speaking of baby! I går var det min tur til å huse barseltreff, og her i huset slipper ikke engang gjestene unna! De fikk teste en ny FIT PÅ 30 DAGER oppskrift! Verdens enkleste måte å lage grov paibunn på!
TIL EN BUNN TRENGER DU:
Ingredienser
- 6,25 dl havregryn (eller 250 gram havremel)
- 1 egg + 1 eggehvite
- 1 ts salt
- 0,5 dl vann til justering
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Mal havregryn til mel i en blender eller stavmikser.
- Rør inn salt og egg. Spe på med vann til du får en smidig deig.
- Kjevle den ut mellom to stykker bakepapir.
- Smør paiformen din med litt olje og legg bunden i.
- Bruk en gaffel til å prikke hull i bunden. Forstek den i 10 minutter før du har i fyll.
FYLL:
Ingredienser
- 200 gram lett creme fraishe
- 4 egg
- 100 gram feta ost
- 1/2 grillkylling revet i strimler
- 1 neve frisk basilikum
- 4 asparges
- 5 cherrytomater
- Salt
- Pepper
- Chiliflak
Fremgangsmåte
- Visp samme egg og creme fraishe. Smak til med salt, pepper og chiliflak.
- Hakk opp basilikum og kylling og rør inn. Fordel fyllet utover paibunnen. Topp med tomater, asparges og fetaost.
- Stekes midt i ovnen på 220 grader i 25 minutter.
Server gjerne med en frisk, grønn salat til!
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.