egen reklame
Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER
Svaret er TORSK!
Jeg elsker tacosalater, og har flere favoritter med både kikerter, linserøre, pulled chicken og så klart klassisk kjøttdeig, men den desidert beste – den lager du med torsk!
Som flere sikkert har fått med seg så er jeg i innspurten på min bok nummer 4! Den kommer til høsten, og er den boken jeg har skrevet med desidert flest oppskrifter. Selv om det er en bok med både oppskrifter og treningsprogrammer!
Oppskriftene og bildene til disse har vært ferdig i flere måneder allerede, men nå lurer jeg rett og slett på om ikke jeg må prøve å gjøre plass til denne oppskriften også! Så god er den!
Slik lager du den:
Ingredienser
- 1 filet torsk per person
- 1 pk tacokrydder
- Bruk det du liker av grønnsaker på tacoen, her er det brukt: agurk, mais, salat, paprika.
Avokadosalsa:
- 1 avokado
- 1 tomat
- 1 liten rødløk
- 1/2 lime, saften
- Hakket koriander
Dressing:
- 1/2 beger kesam
- 1 ts sambal oelek (chili paste)
- 2 fedd finhakka hvitløk
- Salt og pepper
- 1/2 lime, saften
Fremgangsmåte
Torsk:
Legg filetene i en pose, ha i tacokrydderet og bland det godt sammen. Stek torsken på høy varme i en panne med litt olje. Ca. 2 minutter på hver i side.
Avokadosalsa:
Kutt opp grønnsakene i terninger, hakk koriander, bland sammen og ha over limesaft.
Dressing:
Bland sammen alle ingrediensene.
Alle her hjemme ga oppskriften to tomler opp!
Stort Smil
Desiree