Velkommen til min nye blogg!

23. desember 2016 | Blogg

Det fornuftige ville være å dele denne fantastiske nyheten med dere en helt, helt annen dag. Men dette har jeg jobbet med så lenge, og jeg vet at så mange av dere har ventet på dette at jeg bare ikke kan!

Så velkommen alle sammen til www.desireeandersen.no! Jeg er så fornøyd og så stolt og så spent over dette valget! Jeg håper dere deler min entusiasme!

Bloggen dere ser i dag inneholder alle innlegg fra den gamle bloggen. Innlegg og oppskrifter som blir postet fremover vil se litt annerledes ut. Jeg gleder meg.

Jeg vet at flere av dere har spørsmål.

Hva vil skje med den gamle bloggen?

Enn så lenge ikke noe. Den blir liggende, men jeg håper dere viser meg litt støtte i dette valget ved å gå inn hit for å finne gamle innlegg. Med sidemenyen og søkefeltet øverst skal det være ganske enkelt.

Hva med andre sosiale medier?

Følger du meg på Instagram, Facebook, Snapchat eller Bloglovin trenger du ikke å gjøre noe som helst. Buisness as usual!

Jeg håper dere blir fornøyd. Det er tross alt det viktigste for meg! Legg gjerne igjen en kommentar om du har noen tilbakemeldinger. Ris og ros tas i mot med like stor glede.

 

Stort Smil

Desiree
1EC31F68-C14A-456C-9EBABBACD4F5F098-0EA80475-CA0E-44E3-AD9CA586CDBE18AF

 

Follow my blog with Bloglovin

23. desember 2016 | Blogg

Kommentarer (21)

  1. Super fin blogg! Har fulgt deg i 1,5 år nå, og denne nye blogge virker utrolig ryddig og oversiktelig! Kjempefin! Kommer til å fortsette å følge deg, du et en fantastisk person som sprer om deg med gode tips og masse omtanke! God jul og god klem til deg

  2. For en fin blogg dette her ble, virkelig et bra valg! Kommer til å følge deg uansett plattform, så ikke vær redd for det.

    God jul 🙂

  3. Gratulerer med ny og fin blogg, gleder meg til å følge deg videre her 🙂 God jul til deg og dine 🙂

  4. Jeg kommer til å følge deg uansett. Du er til stor inspirasjon for oss alle. Har fulgt deg i mange år.

  5. Hei!! Jeg er kjempeglad for at du går vekk fra blogg.no, for jeg hadde problemer å komme inn her. Nå gleder jeg meg til å følge deg videre på den nye siden din, du er superinspirerende :-))

  6. God jul og gratulerer med ny blogg. Du inspirerer meg til et sunnere liv slik jeg kommer til med å følge deg videre. Godt nytt år ☺

Comments are closed.