Hva har min vekt med min kompetanse å gjøre?

25. juli 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Denne uken fikk jeg et ganske så uventet spørsmål i forbindelse med et reklameinnlegg for mine online bootcamps:

– Har du noensinne vært feit eller hatt vektproblemer? Så lenge en reklamerer for dette må en ha lov til å spørre og en venter ett ærlig svar.

OK, tenkte jeg. Hvorfor skulle man ha lov å spørre meg om min vekt – bare fordi jeg jobber med vektreduksjon? Er ikke det litt privat? Og hva har min vekt med min kompetanse å gjøre?

Jeg kjenner dessverre flere utrolig dyktige PTér som har opplevd å få sin kompetanse betvilt fordi de selv er overvektige eller ikke strutter med six packen. Jeg har også vært vitne til at folk ikke «tørr» å bruke en PT fordi den eller den har vært topp trent. Eller føler at en person som aldri har vært overvektig kan forstå de utfordringene man selv står ovenfor.

Jeg vil si at det viktigste du burde se etter når du skal finne den perfekte PTén til deg selv er hva slag utdannelse den har, en PT som forstår deg og god kjemi. 

Vær heller ikke redd for å be om både CV og referanser fra tidligere kunder. Vær gjerne kritisk og spør PT´en direkte hvordan du kan forvente at han eller hun skal kunne hjelpe deg. En PT er tross alt en investering, og god kommunikasjon og klare forventninger er bra både for deg, PTén og dine resultater.

Men hva en PT veier, eller har veid, det sier ikke noe om hvordan han eller henne kan hjelpe deg.

Stort Smil

Desiree

25. juli 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen