Desiree Andersen

Min vei til penere hud

29. mars 2017 | Kropp

Jeg har aldri hatt hudproblemer! Før jeg fylte 30…. Da kom jeg nemlig i puberteten, eller hva man nå skal kalle det! Plutselig fikk jeg alle disse typiske tenåringsproblemene  jeg ellers har vært skånet for hele livet! Mensensmerter, humørsvigninger, kviser og hudormer!

Det har plaget meg lenge, og etter en lite hyggelig kommentar på bloggen i oktober begynte jeg å gjøre grep! Først med kostholdet, og så i januar oppsøkte jeg en hudpleier.

Det som var viktig for meg var å finne en rutine jeg kunne leve med. Jeg har nemlig prøvd før! Men når det tar for mye tid eller blir for mye styr holder det ikke lenge. Noen som kjenner seg igjen?

Abonner gjerne på Youtube kanalen min HER, det er så klart gratis. Da får du bare en liten mail når jeg legger ut en ny film. Det gjør jeg en til to ganger i uka.

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

29. mars 2017 | Kropp

Kommentarer (6)

  1. Du er bare helt fantastisk Blir så inspirert.. du er super flink til å få gjøre ting så enkelt, jeg digger det…alt fra mat ,trening og tips generelt

  2. Jeg kjenner jeg veldig igjen i din situasjon, bare at huden forandret seg en del rett etter tenårene (når jeg endelig trodde det skulle være over haha). Takk for dette innlegget!! Jeg lurer på – dette er kveldsrutinen din, hva gjør du på morgenen? Jeg merker huden min er ganske oljete hver morgen… Tar du rens da også, eller hele prosessen på nytt minus nattkrem? 🙂 elsker bloggen og snappen din med daglige tips og motivasjon!

    1. Mitt største problem er jo tørr hud, så jeg renser ikke om morgningen. Jeg bruker ikke fundation lengre, kun den dagkrem med farge. Og føler at dette holder når det ikke er så kaldt i været. Når jeg har vært på fjellet har jeg brukt en ansiktsolje under kremen 🙂

  3. Hva heter den nattkremen du bruker? Kjenner meg veldig igjen i huden din, om det er riktig å si. Er i slutten av 20-årene og har først nå begynt å få veldig mye hudormer og kviser rundt haken og panna.

  4. Har slitt med huden siden jeg kom i puberteten, både små kviser, men også større utbrudd med røde og vonde kviser. De siste fire-fem årene har jeg gått jevnlig til hudpleier, og det har virkelig vært verdt det! Mamma kommenterte hvor fin hud jeg hadde fått en gang jeg kom hjem på ferie under studiene, både fordi jeg hadde mindre kviser, men mye av det var fordi kvisearr var mindre synlige 🙂 Anbefaler deg å høre med hudpleieren din om å få tatt fruktsyrebehandling (AHA tror jeg var i navnet også) for å fjerne disse kjappere! Du vil kanskje få litt verre hud den/de første gangen/e, men litt rød hud som flasset et par dager, var verdt det for meg! De siste gangene ble jeg bare litt tørr rundt nesen i to-tre dager, men med en god og fuktgivende hudkrem ble det mindre synlig. Min hudpleier gjorde ikke disse behandlingene på sommeren, fordi huden er veldig sårbar for den sterkere solen på sommeren, men kanskje det er noe å gjøre når høsten kommer 😉

Comments are closed.