VEGETAR MASALA | med mangodressing

30. april 2020 | Middag, Oppskrifter

APPLE HERGOOGLE HER

Jeg skal helt ærlig innrømme at å kombinere jobb med en to åring i hus ikke var det enkleste for meg i alle fall. Og de siste ukene før barnehagen åpnet igjen hang denne damen i en tynn tråd! Arbeidsmengden bare hopet og hopet seg opp, deadliner kom nærmere og nærmere, og uansett hvor mange sene kveldstimer (netter) jeg jobbet visste jeg at dette ikke kom til å gå!

H begynte i barnehagen sist onsdag, og endelig – endelig aner jeg lys i enden av tunnelen. Og ser at jeg faktisk kommer til å komme i mål med alt jeg skal – i løpet av mai! Det er rett og slett en gledens dag 😉 Og ikke minst så gleder jeg meg til å dele alt jeg har jobbet med – med dere! NYE fitfocus.no blir amazing! Ny runde med Sunkost KICKSTART blir også helt rått! Og mitt siste store prosjekt har jeg jo ikke delt med dere ennå 😉

Feirer med å dele en vegetar favoritt på bloggen i dag 🙂 Jeg trodde at den lå i appen min fra før av. Den er tross alt en av mine personlige favoritter! Det gjorde den ikke, så appen oppdateres også med denne  i dag.

Ingredienser

 • 2 gule løk
 • 3 fedd hvitløk
 • 1 grønn chili
 • Olje til steking
 • 2 ss garam masala
 • 1 ss gurkemeie
 • 4 poteter
 • 2 store tomater
 • 3 dl grønnsaksbuljong
 • 1 boks kokosmelk
 • 1 blomkål
 • 1 lime
 • Salt og pepper
 • 1 mango
 • Frisk koriander
 • Frisk mynte
 • 2 dl yoghurt naturell
 • Salt og pepper

Fremgangsmåte

Kutt løk og hvitløk. Rens og snitt chili. Stek det hele i litt olje i en gryte. Krydre med garam masala.
Skrell potetene, skyll tomatene, kutt opp i små terninger, og la det steke med i gryten.
Tilsett buljong og kokosmelk og la det småkoke i 15 minutter.
Skyll blomkålen og skjøre den i buketter, la blomkålen koke med i gryta i 10 minutter til den er mør.
Press saften ut av limen og smak til med salt og pepper.
Dressing:
Skrell mangoen og skjær den i små terninger. Hakk urtene.
Bland mango, krydder og yoghurt, og smak til med salt og pepper.

Håper det smaker!

 

Stort Smil

Desiree

 

30. april 2020 | Middag, Oppskrifter