egen reklame
Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER
Dette er da en av oppskriftene som ikke fikk plass i den nye boka mi. Og for å besvare spørsmålene jeg får mye av nåe om dagen:
-Bok nummer 4 kommer til høsten.
-Det er en bok med både oppskrifter og treningsprogrammer.
Selv om jeg synes alle bøkene mine har et positivt budskap, så føler jeg selv at dette er en skikkelig «feel good» bok, og jeg gleder meg masse til å avsløre konseptet!
Se dette innlegget på Instagram
Denne oppskriften er da IKKE med. Og det er ikke fordi den ikke er god nok, for den er god nok i massevis, men jeg valgte å bruke en annen lasagne oppskrift denne gangen 🙂
Nok til 4:
Ingredienser
- 1 squash
- 1 gul løk
- 3 fed hvitløk
- 3 store gulrøtter
- 200 gram sopp
- 2 dl quinoa
- 1 dl chiafrø
- 100 gram tomat pure
- 1 boks hakkede tomater
- 1 ss tørket basilikum
- salt og pepper
- 1/2 liter grønnsaksbuljong
- 250 gram cottage cheese
- 1 dl melk
- 1 ts revet muskatnøtt
- 2 kuler frisk mozarella eller revet ost
- 1 ss tørket oregano
Fremgangsmåte
- Start med å rive squash og gulrøtter på et rivjern. Finhakk løk, hvitløk og sopp.
- Ha alle grønnsakene over i en panne, sammen med krydder og litt olje. Stek til grønnsakene faller sammen og vannet fordamper.
- Skyll quinoaen som anvist på pakka.
- Ha quinoa, chiafrø, hakkede tomater, tomatpure og grønnsakbuljong i panna sammen med grønnsakene. La det småkoke i 15 minutter.
- Sett ovnen på 220 grader.
- Blend sammen cottage cheese, melk og muskatnøtt.
- Ha grønnsaksblandingen over i en ildfastform. Topp med ostesausen og revet ost. Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter til osten er smeltet og fått en gylden farge.
Ikke glem min ukentlige LIVE SENDING: Sunn mat på 15 minutter!
I dag skal jeg lage super enkle, sunne og mettendes cookies bars! Du kan se sendingen på Instagram HER eller FB HER
Jeg tenker at flere har barn hjemme på vinterferie denne uka og neste, og da er disse et morsomt kjøkkenprosjekt!