VÅRT HJEMMEGYM!

13. september 2019 | Trening

Da vi bestemte oss for å kjøpe nytt hus var det en ting vi begge var helt klare på – vi skulle ha treningsmuligheter hjemme! Når er det jo ikke så mye som skal til for å få til gode økter hjemme. Jeg kommer langt med en kettelbell og et hoppetau på dager hvor jeg ikke får reist på treningssenter.

Men etter at Herman ble født har det blitt vanskeligere og vanskeligere for både Daniel og meg å komme oss på trening. Og trene sammen? Det tror jeg vi har gjort to ganger det siste året. Jo, da – det handler om prioriteringer. Men for oss har det ikke vært riktig prioritering å bruke 2-3 timer for å komme på trening, trene og kjøre hjem igjen – flere ettermiddager i uka.

Så vi ville ha samme treningsmuligheter hjemme, som på et treningssenter! Og det har vi fått til – på under 10 kvm!

Valget av mølle falt på SOLE F85. Helt ærlig – den er like god som en hvilken som helst mølle jeg har testet på et treningssenter. Skikkelig god å løpe på, høy maks hastighet, høy stigning, enkel å programmere og passer både meg på 160 og Daniel på 190+

For oss er det ikke så viktig at den er lett å flytte på, med det er den. Den kan også slås opp slik at vi får mer gulvplass til å trene styrke!

I tillegg til mølle og manualer valgte vi å kjøpe cage.

Som sagt så ønsket vi å kunne trene det samme som vi pleier å trene på et treningssenter – hjemme. Og siden både Daniel og jeg trener en del tunge baseøvelser som pull ups, knebøy og brystpress valgte vi å kjøpe denne. Veldig fornøyd!

Helt ferdig med treningsrommet er vi ikke. Kommer nok til å kjøpe et stativ til vektskivene også + noen flere manualer og kettebells, men enn så lenge er vi kjempe fornøyde. Og jeg gleder meg stort til å begynne å dele økter fra hjemmegymmet.

Skal bare bli ferdig med det maratonet først 😉

 

Stort Smil

Desiree

13. september 2019 | Trening

Kommentarer (3)

Comments are closed.