Vaniljelapper av kun 2 ingredienser: fri for sukker, gluten, laktose og banan

16. august 2017 | Frokost, Vafler og pannekaker

I dag må jeg innrømme at jeg sitter litt med mandags følelsen på en onsdag. Vilde var tilbake på skolen i dag, så nå er sommerferien helt klart over for denne gang!

I går prøvde jeg meg på å bruke pro pudding som fyll i noen sukkerfrie boller. Fra før av har jeg brukt dette produktet til å lage både iskaffe og iskrem. Uansett så hadde jeg en liten rest igjen. Så når magen begynte å knurre etter LIVETRENING med bootcamperne mine prøvde jeg å bruke restene til å lage noen små lapper! #kastmindremat

Det funka veldig bra!

Til 4 små lapper trenger du:

Ingredienser

  • 1 egg
  • 3 ss protein pudding med vaniljesmak

Visp sammen og stek i en god teflonpanne

Pro pudding, proteinpudding osv finner du på nett, i en del større kiosker og butikk kjeder. Personlig synes jeg ikke det er sånn suuuper godt i seg selv, men jeg bruker det altså mye i matlagning ellers. Sånn sett så er det et flott produkt hvor du både får ekstra proteiner og søt smak uten sukker til en billig penge!

Det skal være lett å leve sunt!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

16. august 2017 | Frokost, Vafler og pannekaker