Utetrenging; slik kler du deg om våren

3. april 2017 | Trening

Lørdag deltok Daniel og jeg i Holmestrand Maraton. Selv om jeg har flere venner som har løpt der før har jeg alltid styrt unna arrangementet. Første helgen i april er litt for lunefull for min del. But we got lucky! Sol, knall blå himmel, 12 varmegrader og akkurat passe lufting. Men selv da var bekledning et tema!

Trimtex
Alle klærne finner du hos Trimtex, samlet på DENNE siden.

En god tights er så kart selvskreven. På denne tiden av året kan det være greit å velge en lang tights i pustende materiale og med ventileringsområder.

Trøye. En god løpetrøye vil holde deg tørr, avkjølt, og varm på en og samme gang. Denne trøya er kjempelett, pustende, hurtig tørkende og med store ventilasjonsområder under armene og bak på ryggen.

Jakke eller vest. Lag på lag er alltid en god ide på denne tiden av året. I godvær og opphold går jeg gjerne for en vest. Blåser det mye eller er litt småregn velger jeg jakke. Pass på at du velger et pustende materiale og at tøyet gjerne er vind/vann avstøtende.

Pannebånd og hansker? Dette er veldig smak og behag. Personlig er jeg allergisk mot å fryse på hode, men så fort jeg får varmen må jeg få lua av! Beste løsningen for meg er derfor en bøff! Bruker dem faktisk året rundt!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

3. april 2017 | Trening

Kommentarer (2)

  1. Hei – kan du skrive litt om dine erfaringer med sko? Ser du har NB her, hvordan synes du de er i forhold til f.eks Asics? Har du f.eks samme størrelse, bruker du dem på forskjellig underlag osv.?

Comments are closed.