UTEPLASSEN VÅR | før og etter

29. mai 2019 | Livsstil

Det er ikke mye jeg skriver om vårt privatliv, hus, hjem, osv. Ikke fordi jeg har gjort meg så mange beviste valg om å holde det borte fra bloggen, det ville bare blitt en veldig kjedelig blogg 😉 Vi er meget alminnelige – om jeg så skal få si det selv!

Men i helgen fikk vi endelig tatt et lite røsk ute i hagen og oppgradert den ene uteplassen vår. Vi overtok jo huset i januar 2018 og  i fjor fikk vi ikke så mange muligheter til å nyte sommeren utendørs, med en nyfødt å passe på i sommervarmen. Men i år har vi allerede spist flere middager her.

Jeg skal hverken skryte på meg grønne fingre eller flaire for interiør. Og nettopp derfor fikk jeg lyst til å dele resultatet. For at noe så enkelt kan gjøre så stor forskjell!

De sorte pottene på veggen og den storte krukken på bordet er kjøpt på kremmerhuset.no. Til -30% fordi jeg samtidig meldte meg inn i kundeklubben 😉 Den grå er fra Plantasjen.

Mer skulle ikke til før dette ble en hyggelig spiseplass med sol hele dagen!

Vi har en sittegruppe til, med sol utover kvelden. Her fikk jeg ikke tatt noe før bilde, men siden vi tross alt bor på sommerøya Tjøme, så har denne fått et litt mer maritimt preg.

Glasskuler, skjell og glass krabbe er kjøpt på Nille. Lemonade og vinecooler er kjøpt hos Kremmerhuset.

Så nå kan sommeren bare komme til Tjøme!

Håper virkelig på en liten reprise av sommeren i fjor. Som jeg stort sett brukte innendørs!

 

Stort SMil

Desiree

29. mai 2019 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. Uteplassen ble kjempefin med så enkle ting. Og en viktig info angående havregrøten. Men kan ikke forstå at råd fra ernæringsterapauter kan sprike slik! Da kan man jo ikke stole på deres råd, men må sjekke sjøl hva som stemmer i de enkelte forhold.

Comments are closed.