Tur med hund i skogen. Kynna på Tjøme

Ute av drift!

17. oktober 2017 | Uncategorized

Jeg beundrer virkelig bloggere som klarer å lage de flotteste innlegg av egentlig hva som helst, også sin egen influensa, migrene eller omgangssyke. Flotte bilder i fluffy senger med matchende pysj. For en blogg må alltid oppdateres!

Vel… Den rotete senga jeg har brukt mesteparten av tiden min i i det siste, det fete håret mitt og den krøllete t-skjorta mi – det skal jeg spare dere for, både på blogg og snap og instagram. For når jeg ikke kan trene, snappe bilder fra friske gåturer, vise dere hvordan man lager noe kjapt og sunt eller friste med nye oppskrifter… Ja, da logger jeg av til bedre dager.

Formen er endelig på bedringens vei, men det tar nok noen dager til før jeg hopper opp og ned på trening igjen 😉

Takk for alle hyggelige melding og mail <3 Ingen grunn til bekymring folkens. En blogger kan også være syk 😉

Tur med hund i skogen. Kynna på Tjøme

17. oktober 2017 | Uncategorized

Kommentarer (1)

Comments are closed.