UKENS OPPSKRIFTER | uke 11

18. mars 2018 | Ukesmenyer

Jeg skal ærlig innrømme at denne uken er deilig å legge bak seg. Den har vært litt i overkanten hektisk for en veldig gravid kropp. Mitt største problem er nok at det ikke er noen mellomting. Jeg føler meg helt topp, jobber på og så plutselig så sier det bare stopp – uten forvarsel.

Utrolig frustrerende og ikke minst føler jeg veldig på det i forhold til de rundt meg. Like lite som meg, er de vant med en Desiree som har vondt her og der, eller klager over at hun er trøtt og sliten…

Upside er at vintermørke ikke lengre dominerer hverdagen. Kulde og snø gjør meg ingenting. Jeg elsker det. Men mørketiden er jeg ikke spesielt glad i. Men nå har det virkelig snudd! Lyst når man står opp og lyst når hundene får dagens siste tur. Den følelsen er helt magisk!

Her har du ukens oppskrifter. En god blanding av sunne hverdagsmiddager, matpakketips, frokoster og litt søtt og sunt. 

1. Tre enkle retter du kan lage i en blender.

 Innlegget er skrevet i samarbeid med Philips (reklame). Her får du både en deilig gulrot og søtpoetsuppe, tynne havrepannekaker og en grønn energi smoothie.

2. Sukkerfri sitronfromasj.

En av mange oppskrifter som også kommer i mitt gratis påskehefte.

3. Fullkorn pizza twists

Disse lager du på 15 små minutter. Perfekt turmat, kveldsmat eller som tilbehør til en tomatsuppe.

4. Shepherd´s pie med søtpoet og blomkål lokk.

Ukas mest leste oppskrift, og det er ikke uten grunn!

5. Torsk med sprø grønnsaker og eggesmør.

Min bestemors oppskrift, og kanskje den beste fiskemiddagen jeg vet om!

 

HVILKEN VAR DIN FAVORITT?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse). For mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

18. mars 2018 | Ukesmenyer

Kommentarer (1)

Comments are closed.