Ukas leserspørsmål; ser du på deg selv som 100% frisk?

14. oktober 2016 | Livsstil

 


Jeg følger deg både på blogg og snap. Du virker som en dame med uendelig mye energi og ressurser. Er du noen sinne redd for å bli utbrent igjen? Ser du på deg selv som 100% frisk? Føler du at du er frisk eller tar utbrentheten fremdeles plass i hverdagen din?

Vanligvis svarer jeg på disse spørsmålene en til en, men jeg vil gjerne bruke dette spørsmålet til å sette et viktig fokus på prosessen med å komme seg etter å ha vært utbrent. 

Først:

Nei, jeg er ikke redd for å bli utbrent igjen. Rett og slett fordi jeg er veldig bevist hva som gjorde meg utbrent i utgangspunktet. Det var ikke travle dager, mange jern i ilden og evige prosjekter, det var et liv som krevde alt for mange kompromisser som gikk på bekostning av det som var viktig for meg og mine nærmeste. Og den enste som kunne forandre det, som kunne velge å gjøre noe annerledes var jo meg selv. Så nei, jeg er ikke redd for å bli utbrent igjen, rett og slett fordi jeg vet at jeg har evnen til å skape positive endringer og løse problemer. 

Bilde er hentet
HER

 


Om jeg føler at utbrentheten fremdeles tar plass i hverdagen min?

Jeg vet søren meg ikke. Jeg er veldig bevist mitt eget energi nivå og opptatt av å ta valg som gjør at jeg har god energi. Spise riktig, få frisk luft, bevege meg, slappe av, gå en tur, trene, kose meg med en god kopp te, være sammen med de jeg er glad i.  Jeg er bevist disse tingene og hvordan det påvirker meg på en helt annen måte nå enn før, men jeg tenker at dette er noe alle burde være?
Å kunne sette grenser, lytte til seg selv og kroppen sin er både omsorgsfult og sunt tenker jeg! Og mange burde bli bedre på å gi seg selv omsorg! 

Ikke bare de som har vært utbrent.Bildene er hentet
HER


 

Smil

Desiree


14. oktober 2016 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. Godt å lese. Jeg har gått nå i to år snart, herregud to år. Det er først nå de har henvist meg hit og dit for fysisk utredning. Jeg er litt der at jeg vil utelukke ting før jeg står med noe fast på hvorfor jeg er syk. Så da får vi se…innen august skal jeg få time..i 2017 altså. Jeg prøver å finne en balanse i livet, ved å utelukke et element i livet(jobben) så økte energinivået raskt, men jeg må finne en balanse på treningen så jeg ikke går på en smell. Gjorde det i januar, trente 4-6 ganger i uka i tre mnd og ble sofaslave i lang tid etterpå dessverre. Skulle gjerne hatt hjelp til å hjelpe meg selv med dette.

Comments are closed.