Ukas leserspørsmål; Hvorfor er en frokost bestående av egg og avokado best for fettforbrenningen?

24. juni 2016 | ErnæringSpørsmålet dukket opp etter at kjendis PT Helle Bornstein delte sitt beste råd for god fettforbrenning på Snapchat. Rådet?
Spise 2 egg og en avokado til frokost.

Hvorfor dette er så bra for fettforbrenningen sa hun ikke noe om, og da vendte flere av våre felles følgere seg til meg. Nå vet jo ikke jeg hvorfor Helle mener at dette er nøkkelen til god fettforbrenning, men jeg kan fortelle deg hvorfor jeg mener at det kan være en god  måte å starte dagen på.


Hands holding halves of acocado


Licensed from:
Vaeenma

/
yayimages.com

 – Forskning viser at en frokost som består av 45% fett øker omsetningen, ikke bare av fett, men av andre næringsstoffer utover dagen. Altså det gir en økt forbrenning.


– En frokost bestående av proteiner og fett metter lenge og gir et stabilt blodsukker. Et stabilt blodsukker alt fra morningen av gjør det lettere å opprettholde et godt blodsukker dagen igjennom.


– En proteinrik frokost reduserer sjansen for overspisning senere på dagen.Jeg tenker at det er verdt å prøve. Jeg er helt sikker på at mange vil oppleve positive resultater.  Teorien er i allefall god nok.Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HERStort Smil


Desiree

eggs


Licensed from:
leungchopan

/
yayimages.com


 

 

 


24. juni 2016 | Ernæring

Kommentarer (20)

  1. Har aldri syntes at det å spise en hel avokado til frokost, og kan virkelig ikke forstå hvordan noen kan orke det til frokost. Men kjempe sunt er det jo!

  2. Finnes det noe godt å blande egg og avokado med som utgjør en god frokost-smoothie?

  3. Når det skrives «en avokado» , tenker man da på en av disse modne med to i pakka fra Bendit som er ganske store, eller en av disse små med åtte i et nett fra tyrker’n på hjørnet? Vil tro at kaloriinnholdet varierer gigantisk mellom disse to 🙂

  4. 8 vaktelegg istedet for 2 egg for de som er allergisk mot vanlige hønseegg – eller har du andre erfaringer der, Desiree?

Comments are closed.