Tynne proteinpannekaker; fri for sukker, nøtter, gluten, melk og proteinpulver

22. april 2016 | Vafler og pannekaker

 

Jeg har allerede advart dere om at i forbindelse med ferdigstilling av onlineprogrammet Din sunne Livsstil så kommer det til å komme en oppskriftboom på bloggen i dagene framover. De fleste oppskriftene til programmet er klare, men jeg har ennå noen igjen å teste, og flere kommer ut hit. Disse tynne pannekakene er faktisk en av elev frokost oppskrifter du finner i programmet. Og jeg tror min frokstfavoritt, havregrøt, har fått en konkurrent!

 

 

Til en person = 1 pannekake

1 helt egg + 1 eggehvite ekstra

1/2 ts kanel

1/2 ts kardemomme

1 ss sukrin gold, honning eller annen søtning

1 krum salt

1 krum bakepulver

 

Slik gjør du:

Alt vispes godt sammen til du får luftboller på toppen.

Hell røren i en god teflonpanne med 1-2 ts olje. Stek den godt på den ene siden til du ser at det kommer små bobler på toppen.

Nå er den nesten gjennomstekt!

Snu og gi den det aller siste på motsatt side.

 

Nytes med lett syltetøy, eller friske bær og litt tykk yoghurt. Like gode til frokost som en kalorilett kveldskos.

 

NAM!

 

Stort Smil

Desiree

 

Notater:

 


#pannekake


#oppskrift


#lavkarbo


#glutenfri


#utensukker


#laktosefri


#nøttefri

 

 


22. april 2016 | Vafler og pannekaker

Kommentarer (12)

  1. Så skikkelig gode ut disse her, men .. har en utfordring hjemme og det er at minstemann i familien har eggeallergi. Dette innebærer at alt bruk av egg i huset er utelukket. Har du et godt tips til hva man kan erstatte egget med i mange av oppskriftene dine? På forhånd takk =o)

  2. Hei Diana; jeg har lest, men ikke selv forsøkt at om du lar 1ss chiafrø svelle i 3ss vann i ca 20 min, så kan det erstatte 1 egg i de fleste bakeoppskrifter. Vært et forsøk?

Comments are closed.