TYNNE PROTEINPANNEKAKER | du vil aldri gjette hva de er søtet med!

17. februar 2020 | Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

 

I går rundet appen min 6000 nedlastninger siden den ble lansert i uke 2!

På instagram lovet jeg å legge ut en ny feature i appen når den gjorde det, og dere skulle få lov til å bestemme! Avstemningen slutter i dag og det ser ut som ukemeny med handleliste vinner!

Jeg er endelig ferdig med en svært hektisk start på året og gleder meg nå over at jeg endelig skal få mer tid til å utvikle nye oppskrifter og treningsprogram. Er rett og slett full av inspirasjon og motivasjon etter å ha reist land og strand rundt i 6 uker og holdt foredrag og treningseventer!

Jeg har også lovet en liten oppsummering av årets begivenhet så langt -SUNKOST KICKSTART. Jeg håper jeg skal rekke å få det ut i dag. Det blir både favorittoppskrifter, bildedryss og en skikkelig spennende nyhet! Så klikk innom igjen i kveld!

 

Nå skal det først handle det om disse pannekakene!

Bananpannekaker er jo gammelt nytt på internett. Veldig sunne, veldig enkle, få ingredienser og alt jeg ønsker at en oppskrift skal være – men ikke alle er så glad i smaken av banan.

Alternativet for mange er da søtpotet! Og jo, det funker det, men den må jo kokes først, også er den ikke så søt – så man må ofte tilsette litt honning eller sukrin. Så jeg har lett og lett etter en løsning. Og den har jeg nå funnet!

Du vil kanskje grine litt på nesa først og tenke

-Hæ? Blir ikke det litt rart da?

Men nei, pannekakene smaker ikke så mye som et hint av denne frukten! De blir bare søte og gode!

Og svaret er mango!

Herman er nemlig veldig glad i mango. Så første gang jeg lagde disse var det med et håp om at de skulle smake nettopp det! Gutten er nemlig en av dem som ikke er så glad i smaken av banan 😉

Men nei da, mangosmak ble det ikke…. dog gikk pannekakene ned på høykant. Barnevennlig med andre ord og kjempe næringsrike.

Til 2 personer trenger du:

Ingredienser

 • 2 dl mango
 • 4 egg
 • 4 ss valgfritt mel
 • 2 ts bakepulver

Det er bare å blende alle ingrediensene sammen i en blender eller stavmikser, og steke til 4 tynne pannekaker i litt smør.

Personlig syntes jeg de ble så gode at de ikke trengte noe syltetøy.

Håper du tørr og teste oppskriften!

Husk å tagge meg om du poster den på sosiale medier <3

Stort Smil

Desiree

17. februar 2020 | Oppskrifter

Kommentarer (6)

 1. Liker veldig godt det du legger inn her og prøver ut de fleste av dine oppskrifter.
  Du har mange fine innslag og jeg har anbefalt deg og din side til alle mien venner og til og med min mor.
  Liker siden din for de har egentlig alt av godt inntrykk ,med flotte farger spennende innslag gode oppskrifter,lett å finne fram.

 2. Men har det noe å si på om man finner riktig moden mango? Noen er jo søte og andre er litt mere syrlig. Jeg er nemlig veldig dårlig på dette og ender alltid opp med forskjellig smakende mangoer‍♀️

 3. Hei hei. Lurte bare på hvor mye giant cookie cake skal stekes på? Fant ikke oppskrifta her på bloggen.. Og fant ikke ut av det på appen.

Comments are closed.