Tykk sjokoladekrem til frukt og bær – fri for sukker og melk

12. juli 2017 | Godis og kaker

I dag forlater vi Romsdalen på vei mot nye eventyr. Romsdalen var kanskje det stedet jeg gledet meg mest til, men dessverre så regnet tiden vi hadde her bort, og dagen i går ble brukt til ganske så intensiv jobbing slik at jeg kan ta meg litt fri på feriens neste etappe.

Før vi reiste hjemmefra prøvde jeg å snekre sammen en ny oppskrift på sjokoladepålegg! Ganske så vellykket om jeg så skal si det selv, men siden vi skulle reise endte vi opp med å bruke hele porsjonen opp som dipp til frukt og bær! Funker fint til begge deler altså!

Du trenger:

Ingredienser

  • Den tykke delen av en boks kokosmelk (ikke lett)
  • 1 dl hasselnøttsmør*
  • 3 ss honning
  • 3 ss kakao (jeg bruker Feria bake kakao)
  • Frøene fra en vaniljestang

*Du kan bruke peanøttsmør også, men jeg synes dette blir som Nutella!

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen nøttesmør, honning, kakao og vanilje
  2. Miks så dette sammen med den tykke delen av kokosmelken**
  3. Sett kaldt i minst 1 time
  4. Oppbevares i kjøleskapet

**bruk kokosvannet som blir igjen til smoothies

Følg meg gjerne på Snapchat og instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

12. juli 2017 | Godis og kaker