egenreklame
Kan forhåndsbestilles hos Norli HER, til en ekstra hyggelig pris.
Da sitter jeg faktisk i bilen på vei til første punkt på årets ferieplaner – nemlig Kristiansand dyrepark.
Vi har ganske variert ferieprogram i år. Nå bor vi jo et sted de fleste reiser til om sommeren, så naturlig nok skal vi være en del på Tjøme, både på båttur og med telt på øyene. Men vi skal også en uke til Haglebu, og kanskje et par dager med sykling i Gol.
Boka mi heter jo DESIREE´s SUNNE MATPAKKEBOK, og er smekkfull av over 90 oppskrifter på mat som ikke bare egner seg som frokost, lunsj og mellommåltider på farta, men som både er enkelt å lage opp til flere dager av gangen, som holder seg godt og som er enkelt å ta med seg! Perfekt i disse ferietider også!
Så jeg tenkte at jeg rett og slett skal presentere de ulike kapitlene i boka, ved å dele noen favorittoppskrifter.
I dag vil jeg da dele disse kjeksene, som faller under kapittelet SØTE SNACKS & SMARTE MELLOMMÅLTIDER
Kapittelet har elve søte og sunne oppskrifter, en stor oversikt over smarte mellommåltider du kan ta med deg på farten og litt ernæringsinfo om mellommåltider, hvorfor du trenger dem og hvor ofte det kan være smart å få et lite påfyll i løpet av dagen.
Til 10 store cookies trenger du:
Ingredienser
- 250 gram hasselnøtter
- 4 dl havregryn
- 2 egg
- 50 gram smeltet smør
- 8 dadler uten sten
- 1 ts bakepulver
- 50 gram mørk sjokolade
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader
- Kom hasselnøtter og havregryn i en blender og blend til grovt mel. Mos så dadlene med en gaffel.
- Visp sammen egg og dadler. Rør inn smøret før du blander alt det våte og det tørre.
- Hakk sjokoladen og rør inn denne.
- Fordel deigen på et bakebrett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i 13 – 15 minutter.
Neste kapittel jeg vil dele en oppskrift fra blir det som heter MED PÅLEGG PÅ.
Lyst til å forhåndsbestille boka til en ekstra hyggelig pris? Da finner du den hos Norli HER
Kan eg bruke noe annet en hasselnøtter pga allergi
Havregryn eller sesamfrø 🙂