Bli trygg på å lage babymaten selv – 5 trinn

21. november 2017 | Sprekere Mamma & Baby

Det er ikke så lenge siden jeg skrev et innlegg om ting jeg skulle ønske jeg hadde visst om kosthold og babymat når Vilde var baby. Ikke det at det er noe i veien med å benytte seg av ferdige grøter og middagsglass – overhode! Men selv der skulle jeg ønske at det var en del ting jeg hadde visst den gang, som jeg vet nå.

Som for eksempel at det kanskje hadde vært lurere å starte med middagsglass og ikke grøt, siden korn er ganske tungt fordøyelig for en babymage som kun er vant med morsmelk. Eller at man burde gi «fast» føde tidlig på dagen, og ikke rett før leggetid, da babyen kan få mageproblemer som forstyrrer søvnen. Eller at det faktisk er helt normalt at babyen ikke «liker» maten før den har fått prøve å smake den flere ganger. Det som var helt uspiselig en dag kan nemlig være kjempe godt noen dager senere, alt avhengig av dagsform!

Denne gangen føler jeg at jeg står mye bedre rustet og ikke minst er jeg mer motivert til å lage babymaten selv! Og mye av grunnen til det er damene bak siden Bare Bra Barnemat

Bilde; Shutterstock

Stine og Veronica som står bak siden har begge både solid utdannelse, lang erfaring innen ernæring og brenner for at mammaer, og pappaer, skal bli trygg på å lage barnematen selv. I morgen holder de et gratis foredrag over nett! Du kan rett og slett være med helt fra din egen stue.

Bli trygg på å lage barnematen selv

Få våre 5 steg til en suksessfull start

  • Er du usikker på hvordan du kan dekke jernbehovet til babyen din?
  •  Lurer du på hvilke matvarer babyen din bør begynne med?
  •  Lurer du på hvor mye og hvor ofte babyen din bør spise?
  •  Er det mulig å dekke næringsbehovet til babyen din kun med hjemmelaget barnemat?
  •  Barnet ditt fortjener kun det aller beste!

Foredraget går over nett, og starter klokken 20:00. Du melder deg på HER.OBS: begrenset antall plasser!

Ikke mulighet til å være med? Da vil jeg absolutt anbefale deg å legge disse damene til både på Facebook og Snapchat. De er som sagt utrolig dyktige og inspirerende.

 

Dagens Tips!

Stort Smil

Desiree

21. november 2017 | Sprekere Mamma & Baby