TROR DU JEG KLARER DET?

8. april 2019 | Livsstil

reklame: inneholder annonselinker fra nelly.com

 

Ny uke nye muligheter er det ikke det man sier? Og jeg er som sist uke i gang med temadager på Snapchat! I dag er det barnemat som er tema, og i morgen skal det da være et tema innen trening!

Problemet er bare at jeg er hele dagen på farten! Altså ingen trening på denne damen… bare masse bilkjøring og møter fra morgen til kveld. Ganske ulikt min vanlige hverdag og det hadde jeg tenkt jeg skulle benytte meg av!

For hva er det jeg alltid sier til kundene mine? Jo, det er ikke så mye som skal til! Litt mer hverdagsaktivitet, ta trappa i stede for heien, parker bilen litt unna dit du skal og du får gjort mye hjemme på stuegulvet!

Men er det egentlig nok?!

 

Min pulsklokke er ganske så «streng». Jeg har jo selv valgt nivå, men jeg må stort sett gå godt over 10.000 skritt og få inn en godt treningsøkt, pluss litt til for å nå 100% i løpet av en dag.

Kan jeg klare det ved å øke hverdagsaktiviteten min på en slik stillesittende dag, og trene hjemme i min egen stue – under 1 time?

For det er jo det jeg prøver å fortelle andre at de kan 😉

Jeg skal i alle fall gi det et godt forsøk i morgen! Du kan følge med på Snapchat @Fitfocuse!

 

Før jeg turer videre med dagens gjøremål tenkte jeg å legge igjen link til denne tightsen og genseren. Det er nemlig mange som har sprut.

Tightsen er kjempe deilig å ha på, sitter godt og er bred i livet. Ikke gjennomsiktig og finnes i grønn HER og sort HER

Genseren finner du på salg nå. Den har litt høy hals og en smart liten lomme på armen. Perfekt til og fra trening eller til trening ute, nå som været fremdeles er litt lunefult. Men altså jeg bruker den til en jeans eller olaskjørt også jeg. Du finner den HER

 

 

8. april 2019 | Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Hei, kan du skrive/lage en review av klokka di? Vet ikke om du allerede har gjort det, men har prøvd å lete etter det, men finner det ikke. Har du Polar Vintage V eller M? Og har du prøvd Suunto 9 Baro Titanium før?

Comments are closed.