TriSwim

6. november 2014 | Livsstil

Det store treningsmålet i 2015 er Horten ByTri.

I år var jeg med som frivillig. Utrolig bra og folkelig arrangement! Sånt må man være med å støtte opp om!

Løping er ikke noe problem, jeg burde nok bli litt tøffere på sykkelen også, men for meg er den store utfordringen svømmingen.

 

Det er ikke lett når man hverken flyter eller klarer å skape fremdrift! Men det finnes heldigvis løsninger!

 

 

TriSwim arrangerer svømmekurs i crawl spesielt for de som ønsker å bli bedre i forbinnelse med trialtlon, men her er det også plass til de som ønsker å bruke svømming som treningsform.

 

Teamet består av to erfarne trenere;

Anya (24) har erfaring som mangeårig svømmer for både Horten og Tønsberg svømmeklubb, og har insturert på klubbnivå. Hennes beste svømmeart er crawl og butterfly. Hun jobber per d.d. for Horten Svømmehall.


Anya_triswim

 

André (40) tidligere svømmer og svømmetrener. Han har vært trener for Horten SK, Asker SK, og Drammen SK. Han jobber per d.d. for Svømme-akademiet i Oslo.


bilde

Dette sier de selv om kurset:


Det er mange elementer i crawl. Underveis vil vi legge det til rett slik at du siste kursdag vil få med deg hjem et program du kan følge, som er spesielt tilrettelagt for deg.

Mer info finner dere på deres FacebooksideHER
og deres hjemmesideHER 

Som jeg selv pleier å si:

– Jeg er veldig dårlig på ting jeg ikke er god på!

Så dette kan jo bli spennende.

 

– Desiree
6. november 2014 | Livsstil

Kommentarer (8)

  1. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin torsdag, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  2. Linn Therese: <3Jeg blir alltid veldig glad når noen kommenterer eller spørr om ting 🙂 Prøver å ikke legge meg såååå mye opp i tall og statistikker, men det er klart at det ligger MYE jobb bak, så det er hyggelig å vite at noen der ute har glede av det!Tusen takk for gode ord, sitter her og smiler 🙂

  3. Den eneste treninga jeg liker er når jeg reiser meg opp fra sofaen og henter grandisen ut av steikeovnen. Hva bør jeg begynne med hvis jeg skal trene?

  4. svartbloggern: Reis deg opp av soffaen en gang mer enn du pleier 😉 Test ut litt forskjellig å finn noe du liker. Det burde i allefall være steg en 🙂

Comments are closed.