Trippel sjokolademuffins, uten sukker.

4. november 2014 | Godis og kaker

Helt sant!

 


Oppskrift:



2 egg



1 toppet ss kesam



30 g  sukrin gold



20g  mandelmel



20g  kakao



1 toppet ss kakao



1 ss honning eller agavesirrup



en klype sal


Sukkerfri sjokolade, jeg brukte hvitsjokolade, melkesjokolade og 90% mørk sjokolade.





Skill eggene i to separate boller, pisk plommene sammen med kesam, sukrin gold og sirup.


Tilsett deretter mandelmel , kakao, og en klype salt ? pisk sammen til en seig røre.


Stivpisk eggehvitene til de er helt stive og vend inn i sjokoladerøra med en skje/slikkepott. Hakk opp ca 200 gram sjokolade og ha i røra.


Fyll opp i muffinsformer og stek på 175 grader i ca 12 min.


Nyt <3


4. november 2014 | Godis og kaker

Comments are closed.