TRIPPEL SJOKOLADE CUPCAKE | sukkerfri

29. april 2019 | Godis og kaker, Oppskrifter

Jaja, hvorfor ikke starte uka med noen sunne muffins 😉 Planen var vel egentlig at disse skulle publiseres på lørdag, men den største forskjellen jeg merker i hverdagen som to barnsmor – konta å bare ha en – er at tiden svært sjeldent trekker til alt jeg har lyst til å gjøre! Jeg har faktisk måtte begynne å si nei til ting. Ikke værst å lære seg i en alder av 36 😉

Så derfor starter vi denne blogg uka med disse!

Selve muffinsen har jeg laget av Funksjonell kost sin sjokoladekakemiks. Uten sukker og gluten. Du finner den i alle helsekostbutikker, men jeg har også sett den i hyllene hos Meny og Rema 1000.

Eneste endingen jeg har gjort er at jeg har byttet ut smeltet smør med gresk yoghurt!

Til glasur trenger du:

Ingredienser

  • 100 gram kremost naturelle
  • 50 gram mykt smør
  • 100 gram sukrin melis
  • 1 ts vaniljepulver
  • 2 ss sterk kaffe
  • 3 ss fiber sirup clear
  • 3 ss kakao
  • 2 Atkinks kokosbarer

Alle ingrediensene, med unntak av barene blandes godt. Muffinsene er så pyntet med en bit sjokolade på toppen!

Farlig gode!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

29. april 2019 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (2)

  1. Funksjonell sin sjokoladekakemiks inneholder hvetemel og er dermed ikke glutenfri, hvis ikke du har fått tak i en annen variant. De har derimot en annen kakemiks som er glutenfri og som en da evt kan tilsette kakaopulver i

Comments are closed.