Trippel chocolate brekkie

21. november 2015 | Frokost


/inneholder sponset produkt/

 

 

En av ulempene ved å ha en blogg som blant annet inneholder en del mat er at man sjeldent kan lage de samme tingene to ganger. Altså, så klart kan jeg det, men i mitt hode blir det litt bortkastet! For da bruker jeg tid på å lage noe jeg ikke kan blogge!

Så hjemme hos oss er det ikke mye som kommer på bordet to ganger! Helt til undertegnede fikk helt dille på sin nye sjokolade granola! Så den måtte lages flere ganger!

Akkurat passe søt, metter lenge, supersunn også tryller den melken til en deilig sjokolademelk som så klart man må slurpe i seg helt tilslutt! Akkurat som ungene!

Originalen var med andre ord helt  s u p e r , men i denne oppgraderte versjonen har jeg lagt til litt ekstra snacks for de som virkelig elsker sjokolade!

 

Grunnoppskriften min finner du
HER.

I denne versjonen har jeg tilsatt kokoschips, kakaonips OG Gojibær med mørkt sjokoladetrekk <3

Dette tilsetter du så klart etter at granolaen er ferdig og avkjølt!

Gojibærene er fra Fitnessguru og du finner dem
HER

.

Vanligvis synes jeg gojibær kan være litt seige og tørre. Faktisk har jeg kun brukt dem i te og gjærbakst, nettopp av den grunn, men disse var virkelig gode!

 

 

 


Stem meg gjerne frem til finalen i Vixen Blogg awards.


Årets trenings- helseblogg
HER


<3

 

Stort Smil

Desiree

 

 


21. november 2015 | Frokost

Kommentarer (6)

  1. Ser nydelig ut! Jeg elsker goji, men tåler det desverre ikke lenger. Får så vondt i magen av det :-/ Har du smakt mulberries? Det er råågodt, spesielt i granola 🙂

Comments are closed.