TRENINGSTØY | ny nettbutikk for sporty mote

28. januar 2018 | Livsstil, Motivasjon

/reklame: tøy sponset av www.thejuice.no/

 

Fy søren for en respons på mitt ”lille” salg på Snapchat sist lørdag! Treningstøyet bare fløy ut av skapene! Det tok litt tid å få organisert kaoset i ettertid, men i morgen er det rett på posten og sende godsakene avgårde til nye eiere!

Graviditeten skal ha mye av æren for salget. Fordi:

  1. Treningstøyet mitt passer ikke lengre.
  2. Når det en gang passer igjen er det nok litt utdatert.

 

Så jeg bestemte meg rett og slett for å kvitte meg med det meste mens det fremdeles er andre som kan ha glede av det, og heller fylle opp med noen få antrekk i litt større størrelser som jeg kan ha under graviditeten!

Jeg prøver å være litt fornuftig når det kommer til innkjøp av nytt tøy disse siste månedene. Men noen plagg av god kvalitet trenger man på denne tiden av året, og på den måten falt jeg over nettbutikken www.thejuice.no.

For mens jeg søkte etter en god treningsbukse til ute bruk falt jeg over merkene Falke og Gore. Aldri hørt om dem før, men her fant jeg plaggene som fint kunne brukes til både ski, tur og jogging. God kvalitet, smarte egenskaper og så klart flott design. Det er viktig for meg.

Ytterjakke GORE HER/  Innerjakke FALKE HER/ Bukse GORE HER

Hos JUICE finner du disse merkene sammen med femti andre brands. Blant annet Patagonia, Nike, Reebok,  Adidas by Stella McCartney og Casall. I tillegg til mindre og spennende merker som LNDR, P.E Nation og District Vision .

Ytterjakke Johaug HER/ Tights Reebok HER/ Sko Reebok HER

Pannebånd FALKE HER

De har tekniske klær til alt fra yoga, løping og studiotrening, til turer i fjellet, spaserturen i byen ja til og med festen for de som liker å kle seg litt ekstra sporty! Med andre ord den perfekte butikken for meg!

Bilde: fotografmaciej
Bilde: fotografmaciej

 

Butikken finner du både på nett og på Eger i Oslo. Helt super kundeservice begge steder!

 

Det er ikke ofte jeg reklamerer for tøy på bloggen, så jeg er særlig glad for at JUICE ville gi mine lesere en hyggelig rabatt ved besøk i nettbutikken!


Jeg tror aldri jeg har fått så god kundeservice noen gang! Og når det nærmer seg påske har JUICE sagt ja til å hjelpe meg lage en løpesko guide til dere. Det er det mange som har etterspurt, så jeg er super happy over å endelig få god hjelp til å lage dette til bloggen!

Følg med!

Stort Smil
Desiree

28. januar 2018 | Livsstil, Motivasjon

Kommentarer (2)

Comments are closed.