TRENINGSFORMEN JEG DIGGER | med treningsvideo til deg!

25. oktober 2018 | Trening

reklame i samarbeid med gymgrossisten.no

 

Det er ingen hemmelighet at jeg digger trening med kettelbell! Om jeg bare fikk velge en treningsform å trene resten av livet så hadde jeg valgt det! Hvorfor?

 

Det tar lite plass. 

Ikke bare tar en KB liten plass, men selv treningsformen krever ikke at du har mer plass enn en kvadratmeter eller to. Så men en KB kan du trene både kondisjon, styrke og bevegelighet med minimalt av utstyr og minimalt med plass!

 

Du kan trene alt med en KB!

 Absolutt alt! Som nevnt over utfordrer KB trening både kondisjon, styrke og begeveglighet, men med en KB kan du trene alle musklene i kroppen din. Det er ikke værst!

 

KB trening setter skikkelig sving på forbrenningen din

Kettelbells kan ikke sammenlignes med tradisjonell styrketrening. Selv i de enkleste KB øvelser er det store kjeder av muskler som jobber sammen, og det er dette som gjør det til en så effektiv treningsform. Avhengig av intensitet og vekt kan man i snitt forbrenne 400 kalorier på en 20 minutters økt med KB.

 

OG NÅ HAR JEG OPPDAGET BASISBALL! Som på mange måter er det samme som kettelbell – bare ENNÅ bedre!

Hvorfor bedre?

 

Alt du kan gjøre med en kettelbell kan du gjøre med en basisball! Men med en basisball kan du faktisk gjøre ennå flere øvelser – rett og slett fordi den har to håndtak – og ikke ett som en kettelbell har!

 

Den er også laget av gummi – slik at den ikke sklir eller lager merker i gulvene hjemme.

Jeg har en på 7 kilo, som jeg tenker er en fin vekt å bruke når man er nybegynner. Du finner ballen HER.

Jeg har så klart satt sammen et program til deg også. Her får du trent hele kroppen, pluss puls på 20 små minutter!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

25. oktober 2018 | Trening

Kommentarer (1)

Comments are closed.