TRENING MED MINIBANDS | disse 5 øvelsene må du kunne

7. november 2018 | Trening

Trening med mini bands har blitt virkelig populært de siste årene, kanskje særlig fordi sosiale medier svømmer over med kreative rumpe øvelser som får lårene til å dirre 😉 Men om man kjøper seg mini bands for drive med styrketrening hjemme er det viktig å ikke glemme resten av kroppen!

Det er en enkel sak å finne gode øvelser for ben og armer, men å finne øvelser for ryggen, kanskje noe av det viktigste å trene for mange, det er litt være!

 

Så i dag gir jeg deg 5 mini bands øvelser med fokus på rygg!

 

SITTENDE ROING

Skyv albuen rett bak, inntil kroppen og skyv brystet frem.

 

NEDTREKK

Jobb en og en side. Tenk at albuen skal trekkes ned bak kroppen din.

 

FACEPULL

Trekk strikken opp mot ansiktet, albuene ut til siden og press skulderbladene sammen.

 

OMVENDT FLIES

Her også – fokus på å presse skulderbladene sammen.

 

Siste øvelse utfordrer først og fremst kjernemusklaturen og skuldre, men med disse fem øvelsene får du en komplett styrkeøkt for overkroppen! Og hvis du absolutt vil ha med noen sviende rumpeøvelser så finner du dem HER

Start med hendene rett under skuldrene, flytt så annen hver arm ut til siden og inn igjen.

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

7. november 2018 | Trening

Kommentarer (4)

  1. Hei Du skriver at du er på snapchat. Jeg har lagt deg til , men får aldri opp noe fra deg der. Usikker på om jeg har gjort det riktig.. er brukernavnet fitfocus der også ?

  2. Hei
    Ikke saklig i forhold til innlegget ditt, men jeg lurte på om du kunne hjulpet meg bittelitt Jeg har litt diverse til overs etter matlaging. Hasselnøtter, valnøtter, kokosmasse, linfrø og solsikkefrø er noe. Vil få brukt det før det blir dårlig, men vil helst lage noe som gjør at jeg slipper og kjøpe mye ekstra i tillegg. Har du noen forslag? Granola går det lite av her, så det lager jeg ikke
    Hadde satt pris på forslag, men forstår så klart om dette ikke er helt relevant for deg

Comments are closed.