Desiree Andersen

Trendgenseren! Strikke selv, kjøpe billig eller kjøpe dyr?

24. februar 2017 | Livsstil

Er det flere enn meg som får litt Frida med hjerte å hånden vibber når de ser vårnyhetene i butikken nå om dagene?

Jeg får i allefall kjempe flashback til både barneskolen og ungdomsskolen. Så langt har jeg sett både høyvannsbukser, strykemerker og HJELP platåsko! Den trenden skal jeg nok ikke hive meg på igjen, men et kjærkomment syn er nette, «hjemmestrikka» gensere i glade farger!

Jeg har hatt øynene oppe etter en siden jeg forelsket meg i line langmo genseren! En enkel strikkegenser som nok de fleste kan få til, men jeg har fremdeles en halvferdig Skappel genser friskt i minne. Skylder på at jeg har alt for lite tid i sofaen!

Bilde er hentet HER

Denne genser er inspirert av en genser fra Free People til den nette sum av 4300 kroner! Så da burde man kanskje heller ta strikkepinnene fatt! Jeg skal innrømme at jeg har kommet så langt i tankeprosessen at jeg har funnet ut at garnet koster ca. 700kr.

Jeg har også funnet to som ligner!

Den første er fra Arnie Says, koster 1600 kroner og kan kjøpes hos Miinto. Jeg har sett den på Instagram flere steder, og dette bilde does not do it justice!  Den andre er fra Lindex og koster 399 kroner.

399 kroner passet mitt klesbudsjett best må jeg innrømme!

Desiree Andersen

Hva velger du?

 

Stort Smil

Desiree

24. februar 2017 | Livsstil

Kommentarer (1)

Comments are closed.