Trappetrening

Tren med meg; No run cardio #2

3. juni 2017 | Tren med meg videoer

Når jeg sier kondisjonstrening så tenker de aller aller fleste på løping, sykling eller kanskje en eller annen form for saltime, men det kondisjonstrening egentlig er er å bruke kroppen i moderat til høy puls i en viss periode.

Som en tommelfinger regel pleier man å si at en økt må overstige 20 minutter for å kunne påvirke din kondisjon, men det er også slik at jo mer intensivt du trener, jo kortere tid trenger du egentlig å trene for at det skal ha en god effekt.

Så kondisjonstrening kan være så mangt. Det er egentlig bare fantasien som setter grenser!

Jeg er glad i å løpe, men jeg er også glad i alternative økter som utfordrer både kondisjon og styrke. I en travel hverdag er disse øktene helt supre å ha i baklommen. Det er jo ikke alltid man har tid eller lyst til å ta en løpetur! Og når man først får klemt inn en treningsøkt – hvorfor ikke få full pakke? Både kondisjon og styrke i ett. Og for de som løper og løper i den tro at det er treningsformen som forbrenner mest – økter som dette kan forbrenne dobbelt så mye!

Så i dag får dere en av øktene fra appen min! Her bruker jeg en kettlebell, men du kan bruke en sekk med hank om ikke du har det. Bare husk å fyll den med noe tungt som for eksempel noen vannflasker eller bøker.

På videoen fullfører jeg 4 runder, jeg vil utfordre deg til å ta 8 runder. Så når vi har trent 4 runder, sett på filmen om igjen!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

3. juni 2017 | Tren med meg videoer