TREN MAGEN FLAT #2 | treningen alle er enig om funker

15. august 2018 | Trening

Reklame SPIS MAGEN FLAT

I tren magen flat #1 tok jeg opp et viktig punkt som nok mange aldri har tenkt på når de ser på magen sin. Dette innlegget kan du lese HER

I dag skal vi ser mer på de treningstipsene som på generell basis fungerer fettforbrennende. Når jeg skriver generell basis så skriver jeg dette fordi at når man forbrenner fett så kan man i veldig liten grad påvirke hvor dette fettet forsvinner.

For å ta meg selv som et eksempel. Rund rumpe og flatt bryst – begge to er fettlagere. Når jeg går ned i vekt tror du jeg får mindre rumpe? Nei, jeg får ennå mindre bryst! Dette er stort sett genetisk bestemt. Jeg sender en takk til mamma. Noen Pamela er hun ikke, men i en alder av 55 år har hun fremdeles sprettrumpe, selv om hun aldri har tatt en knebøy.

Over til fettforbrenning og forskjellige teorier på hvordan dette kan gjøres. Metodene er mange, heldigvis, så velg den treningen du liker. Uansett hvordan treningsekspertene vender og vrir på det – den beste treningen er den det blir noe av!

 I dag tar vi for oss tre treningsformer som alle de lærde er enige om er bra for fettforbrenningen – samlet i ett treningsprogram!

  1. styrke med fokus på store muskelgrupper – kombinert med kondisjonstrening.
  2. supersett.
  3. HIIT trening

Bilde: fotografmaciej

Økten er hentet fra www.fitfocus.no

Økten skal så avsluttes med 15 minutter kondisjon. På et treningssenter kunne man gjort dette på et kondisjons apparat, men på www.fitfocus.no finner du også flere HIIT økter som er perfekt for hjemmetrening!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

15. august 2018 | Trening