Tren med meg

Tren med meg; KB Basic + Spilleliste

14. mars 2017 | Tren med meg videoer

Ny uke, nye muligheter, og etter deres ønske har jeg nå laget en Tren med meg video med Kettelbells. Har du ønsker i forhold til utstyr til disse videoene så rop ut!

Om ikke du har en KB selv så ikke fortvil. Disse øvelsene kan fint utføres med for eksempel en stor vannkanne (type spylevæskekanne) fylt med vann. Men det beste er så klart å kjøpe en. Du finner flere rimelige varianter på biltema og Clas Ohlson!

Spilleliste til økten finner du under videoen! Just press play!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

14. mars 2017 | Tren med meg videoer