Tren med meg; Fullkropp #2

Ny uke og ny Tren med meg video.

Denne uka får du ett nytt fullkroppsprogram, jeg vet at det er det dere liker best! Jeg har fått inn et ønske om å lage en Tren med Meg video med TRX/slynger, så det skal jeg prioritere neste uke!

Annonse

Har du noen andre ønsker, så kom med dem!

2 kommentarer

  1. Veldig bra med video uten musikk, har slitt litt med å høre på spillelistene dine og samtidig høre instruksjonene når det har vært musikk på videoen i tillegg ☺️
    Setter stor pris på arbeidet du legger ned i disse videoene, bruker dem flittig!

  2. Hei 🙂
    Jeg hadde ønsket meg meg en tydelig beskjed når øvelsen starter og slutter slik at jeg ikke trenger å følge med på videoen hele tiden, men konsentrere meg om øvelsene når jeg har lært de. Ellers superinspirende å følge deg og dette var som alltid, en digg trening 😀