Tren med meg; Cardio & Core

21. februar 2017 | Tren med meg videoer

BLOGGEN HAR FÅTT NY KATEGORI! Og det håper jeg dere er like entusiastiske for som meg!

Videoer av øvelser osv har denne bloggen hatt siden dag en, og fra tid til annen har det kommet en treningsvideo dere har kunne følge fra A til Å – altså videoer hvor dere kan trene hele økten sammen med meg!

Men i år er det video, video og video jeg skal bli bedre på å lage. Jeg har derfor blitt flinkere til å lage komplette treningsvideoer til dere. Og for at de skal være lettere for dere å finne dem har jeg nå laget en ny kategori som heter Tren med meg videoer.

På bloggen vil de fremover være merket som denne – Tren med meg; Også innhold i økten

Jeg skal gå et lite stykke tilbake på bloggen og flytte lignende videoer over til denne kategorien, men det vil først og fremst være slik fremover, og målet mitt er å kunne lage en slik video i uka!

Denne videoen gir deg en effektiv økt med fokus på cardio og core! 10 minutter er alt du trenger. Godfølelsen er garantert! Dette er trening man blir glad av!

Stort Smil

Desiree

21. februar 2017 | Tren med meg videoer

Kommentarer (2)

Comments are closed.