Tren med meg; Butt burning TABATA + spilleliste

8. mars 2017 | Tren med meg videoer

Først må jeg få lov til å si tusen takk for en fantastisk respons på min første Tren med meg video! Gøy å se at jeg ikke er den eneste som tar meg en økt på stuegulvet eller to i løpet av uka! Kjempe motivasjon for meg til å fortsette å lage disse! Tusen takk!

Flere har spurt om ikke jeg kan samle alle videoene mine på ett sted! Men det er de! Alle sammen ligger på Youtube kanalen min. Som du kan abonnere gratis på HER.

Etterhvert som det nå kommer flere videoer i samme kategorier ( Tren med meg, Foodprepp, 3 sunne tips, osv) vil disse bli samlet i spillelister inne på kanalen min, slik at de blir ennå lettere å finne!

 

Denne ukas tren med meg video er KLAR! Og denne uken skal vi trene en skikkelig deilig rumpeøkt! Just press play!

Spilleliste skal du også få!

 

Stort Smil

Desiree

8. mars 2017 | Tren med meg videoer